2777
2789

40 سالشه. بعضی کارا رو فراموش میکنه با میگ گاهی کسی باهام حرف میزنه حوایم پرت میشه و یادم میره ک چی گفت. 

مامانم چه کلاسی یا فعالیتی انجام بده خوبه ؟؟ 

اخه همش بیکاره فکر و خیالم زیاد میکنه شابام خواب نداره تاصبح بیداره 

مامان منم یکم بعضی چیزارو ک مثلا دیروز پریروز بهش گفتم فراموش میکنه ۶۰سالشه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یوگا.. جدول حل کنه.. بخصوص جدول سودوکو.. ماهی بابد مصرف کنه.. مامانت از من۱ سال کوچیکترع 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موسیقی خیلی تاثیر داره 

دکتر هم ببریدش 

دکتر مغز و اعصاب 

شاید نیاز ب دارو باشه 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خودت یوگا میری راضی هستی تاثیری داشته

من نه به خاطر دیسک و سیاتیکم میرم پیلاتس اما گاها اخر کار مربی یوگا هم بهمون میده.. اره اطرافیانم رفتن.. مامانت باید خودشو مشغول کنه.. تو خونه موندن تک و تنها باعث میشه به چیزی  از ۸٠٠سال پیش براش تداعی بشی و هی تو مغزش  هزار بار تکرار کنه و هزار بار به نتیجه برسه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

برای جلوگیری از آلزایمر بعد از ۴۰ سالگی، . مدیریت فشار خون، قند خون، کلسترول، و وزن، در کنار ترک سیگار و الکل، از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین، فعالیت بدنی منظم، تغذیه سالم، و درگیر کردن ذهن با فعالیت‌های فکری، می‌تواند در پیشگیری از آلزایمر موثر باشد. 
راهکارهای پیشگیری از آلزایمر بعد از ۴۰ سالگی:
  • مدیریت بیماری‌های زمینه‌ای:
    • فشار خون بالا: کنترل فشار خون با استفاده از رژیم غذایی مناسب، ورزش، و دارو در صورت لزوم. 
    • قند خون بالا: مدیریت قند خون از طریق رژیم غذایی و ورزش، و در صورت نیاز، استفاده از داروهای کاهنده قند خون. 
    • کلسترول بالا: کاهش کلسترول بد (LDL) با رژیم غذایی کم چرب، ورزش، و در صورت لزوم، مصرف دارو. 
    • اضافه وزن و چاقی: کاهش وزن از طریق رژیم غذایی سالم و ورزش منظم. 
  • سبک زندگی سالم:
    • ترک سیگار و الکل: سیگار و الکل هر دو می‌توانند به مغز آسیب برسانند و خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهند. 
    • ورزش منظم: فعالیت بدنی منظم، به ویژه ورزش‌های هوازی مانند پیاده‌روی، دویدن، و شنا، می‌تواند به بهبود عملکرد مغز و کاهش خطر ابتلا به آلزایمر کمک کند. 
    • تغذیه سالم: مصرف مواد غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3 (مانند ماهی‌های چرب)، میوه‌ها و سبزیجات، غلات کامل، و پروتئین‌های کم چرب، می‌تواند برای سلامت مغز مفید باشد. 
    • خواب کافی: خواب کافی و با کیفیت برای سلامت مغز ضروری است. 
    • مدیریت استرس: یادگیری روش‌های مدیریت استرس، مانند مدیتیشن و یوگا، می‌تواند به حفظ سلامت روان و کاهش خطر ابتلا به آلزایمر کمک کند. 
    • فعالیت اجتماعی: حفظ ارتباطات اجتماعی و شرکت در فعالیت‌های گروهی می‌تواند به تحریک ذهنی و کاهش خطر ابتلا به آلزایمر کمک کند. 

• فعالیت‌های ذهنی:
    • مطالعه: خواندن کتاب، روزنامه، و مجلات، می‌تواند به تقویت حافظه و عملکرد شناختی کمک کند. 
    • حل جدول و پازل: حل جدول، سودوکو، و پازل، می‌تواند به تحریک مغز و تقویت مهارت‌های حل مسئله کمک کند. 
    • یادگیری زبان جدید: یادگیری زبان جدید می‌تواند به بهبود حافظه و عملکرد شناختی کمک کند. 
    • بازی‌های فکری: شرکت در بازی‌های فکری، مانند شطرنج و بازی‌های کامپیوتری آموزشی، می‌تواند به تحریک مغز و تقویت حافظه کمک کند. 
  • مراقبت‌های پزشکی:
    • معاینات منظم: انجام معاینات پزشکی منظم و مراجعه به پزشک برای بررسی وضعیت سلامت، به ویژه در صورت وجود علائم اولیه آلزایمر، ضروری است. 
    • درمان مشکلات شنوایی و بینایی: مشکلات شنوایی و بینایی می‌توانند با کاهش تحریک مغز، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهند. درمان این مشکلات می‌تواند به حفظ سلامت مغز کمک کند. 
    • درمان بیماری‌های روانی: بیماری‌های روانی مانند افسردگی و اضطراب می‌توانند به مغز آسیب برسانند. درمان این بیماری‌ها می‌تواند به حفظ سلامت مغز و پیشگیری از آلزایمر کمک کند. 
نکته: اگر علائم اولیه آلزایمر، مانند فراموشی، اختلال در حافظه، و اختلال در تفکر را تجربه می‌کنید، حتماً به پزشک مراجعه کنید.