2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی درسته که شماها کل پذیرایو و مهمونداری با شوهراتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 41 پست
ن دیگه فقط چایی و پذیرایی بردن و چیدن میزشام وآماده کردنش و جم کردنش

اخه این فامیلمون میگفت مردا کلا میرن تو اشپزخونه از ظرف شستن بگیر تا جمع کردن و همهکارها برای همین تو هیچمهمونی بلند نمیشه حتی سفره جمع کنه میگه با اقایونه 

اونوقت اقایون سمت ما میان سر سفره میخورن خودشون میکشن عقب کلا یه بشقابم برنمیدارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی نیستم اما کاملا مشخصه فامیلتون خالی بسته🤣مرد ایرانی همه جا یه جوره😐

اخه کلا توهیچ مهمونی دست به سیاه و سفید نمیزنه کلا پاشم تو اشپزخونه نمیزاره در حد یه سفره جمع کردنم کمک نمیکنه میگه رسم ما اینه که مردا همه کارهارو کنن کلا میشینه باید همه چیز بزاری جلوش 

اخه مابیشتر مردا بعد شام میرن تو حیاط یا یه اتاق جدا اصلا ندیدم مردا کار کنن

بله پذیرایی از مهمان آقایون انجام میدن اما پخت و پز و شستشو نه

خوب اونو سمت ماهم شوهرم سینی چایی و ظرف میوه رو پذیرایی میکنه چون سنگینن 

منظورم ظرف شستن و سفره جمع کردنو و ظرف خشک کردنه

خوب اونو سمت ماهم شوهرم سینی چایی و ظرف میوه رو پذیرایی میکنه چون سنگینن منظورم ظرف شستن و سفره جمع ...

بستگی به تربیت اون آقا داره 

که نمی‌زاره همسرش خسته بشه و حواسش به خانمش هست 

ربطی به تهران نداره

نه با هم کمک میکنیم سفره و ظرف شستن که نداریم ولی بقیه رو غالبا من اماده میکنم میذارم روی کانتر اشپز ...

اهان آخه سمت ما تعداد مهمونا بالاست مجبوریم سفره پهن کنیم زمین و غذارو خودمون بپزیم سبک مهمونیامون نذری طوره 😊

برام سوال بود این خانوم میگفت سمت ما اقایون کلا تو آشپزخونه اند و ظرف میشورن و خشک میکنن و...

و خانوما میشینن 

ما کورد هستیم همسرم ظرف میشوره، جارو میکنه، دستمال میکشه مهمونم بیاد تو سفره انداختن، جمع کردن، پذیرایی کردن کمک میکنه، برادرامم همینطورن، تازه داداشام آشپزیشون عالیه، آشپزی هم میکنن😍