2777
2789
عنوان

میترسم قد دخترم کوتاه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 35 پست

قدش چنده

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر برید دکتراطفال خودشون یا عمومی براشون دو تا امپول ویتامین دی بنویسن یه جوری قد میکشن که تعجب کنین ولی زودتر اقدام کنین پشت گوش نندازین

حتی اگر دکتر گفت نیاز نیست شما بگین بیزحمت بنویسن ضرر که نداره 

من تو دبستان ریزه بودم ، کم کم از 8 /9سالگی شروع کردم رشد کردن. ولی اینم در نظر بگیر مشکلات هورمونی خیلی زیاد شده و دخترا همه چیشون بستگی به هورمونشون داره . حتما زیر نظر متخصص رشدش رو چک کن

شهرمون فقط دوتا متخصص غدد کودکان داره که دو ساله می‌خوام وقت بگیرم نمی‌دن.بردم پی متخصص کودکان که را ...

ببرش ورزش های مناسب 

با اون متخصص هام صحبت کن بگو میام میشنم بین مریض هم شده برم داخل و اینا تا بری ویزیت کنن

نمیدونم ولی توی عکس های مدرسه بیست سانتی کوتاه تره از دوستاش

اگه دقت کنی هرچی میریم جلوتر دخترا مخصوصن دهه نودیا بلند تر دارن میشن ب خاطر مشکلات هورمونی و زیاد شدن پروژسترون تو بدنشونه ک یکی از عاملاش مرغاییه ک میخوریم

لطفا از الان ب بچه حس کمبود نده،من خودم تا کلاس شیشم ۱۴۰بودم هفتم ک پریود شدم طی ۴ماه شدم ۱۶۰،الانم ...

خدا کنه دختر منم اینطور بشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
لطفا از الان ب بچه حس کمبود نده،من خودم تا کلاس شیشم ۱۴۰بودم هفتم ک پریود شدم طی ۴ماه شدم ۱۶۰،الانم ...

واقعا طی ۴ماه ۲۰ سانت رشد کردی 

چه خوب لگن و استخونات درد هم میکردیانه؟

افسوس که جوانان نمیدانندو پیرها نمیتوانند🙂

منم دقیقا همینطوریم از همون پیش دبستانی هم قدم کوتاه تر از همه بود 

الانم دانشجوام ولی همه فکر میکنن کلاس هشتم یا نهمم حتی کلاس هشتم نهما رو که میبینم ، میبینم از من بزرگترن ماشاالله😂

ولی خب دیگه کاریش نمیشه کرد باهاش کنار اومدم