2777
2789

بچه ها من مجردم یه چیزایی میبنم از خانواده شوهر میترسم 

داداش دوستم ازدواج کرده ،داداشه مبگفته خاهرم خوشگل تر از زنمه 

این دخترم ذوق مرگ که من خوشگل تر از عروسممون هستم 

از اونور بچه مثلا مربض میشه مادر شوهر میشینه هی پشت سرش که اره بچه داری بلد نیست برا همین بچه مریض شد در حالب سرما خوردگی اکثرا به نگهداری بچه ربط نداره

از صب تا شب غیبت عروس میکنن 

هی به پسره یاد اوری که تو خیلی بهتری،سرتری این دختره در حد تو نیست 

نمیدونم عروسشون بده یا خوبه 

ولی این رفتارای عجیب و غریب خیلی میترسونه من رو 

چون دوستم ادم خوبیه خانواده خوبی داره ولی اخلاقشون در مقام خانواده شوهر کاملا تغییر میکنه و عین مار میشن خانوادگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بی وجدانن

دختر مردم و دختر خودشون نمیبینن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب خوشگلتره دبگه چه عیبی داره

اولا اصلا خوشگل تر نیست دوما ادم نباید زنش رو با خاهرش مقابسه کنه 

خیلی دوست داشت یکی شبیه خاهرش مبگرفت زن دوست داره ملکه همسرش باشه نه که هی با این اون مقایسه کنن حتی اگه خاهر پسر باشه

چرا باید همچین مقایسه ای رو به زبون اورد؟ میدونی گقدر اسیب زننده س؟

اون قدر اسیب زدن ب زندگی پسره که پسره میگفته بچه ام بزرگ شه طلاق میگیرم چون بچه شون شیرخواره 

نمیدونم مشکل از پسره یا خانوادش ولی از نظر منم پسر نباید اینجوری زندگی شو خراب کنه ب خاطر حرف مادر و خواهر

۹۹درصد همینن تنها دشمن مشترک میشه عروس.. چرا؟ چون قبول کرده پسرشونو بگیره

واقعا ترسناکه 

نمیدونم موقع انتخاب همسر از کجا باید فهمید این چیزا رو 

چون دوستم خیلی مهربونه ولی وقتی خاهر شوهر میشه خیلی افریتع میشع

اخ خواهر دلم خونه…مادرشوهر من انقدر مارموزه، همیشه بهم نیش میزنه و غیبت منو به خواهراش میکنه

این دوستم اونقدر  میاد غیبت عروس رو میکنه 

در حالی که عروسشون تازه زایمان کرده 

اصلا افسردگی بعد زایمان اینا حالشون  نیست انگار زن رباته 

هی میگن بچه غذا نمیخوره تقصیر عروسمونه 

سرما خورد تقصیر عروسمونه و برادرش شده گل بی عیب