2777
2789

لابد گذاشتت ذخیره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حس بد میگیرم🚶🏻‍♀️

دیگه نمیخواتت اگر میخواس یه سراغی میگرفت خودش. به نظرم از فکرش بیا بیرون اگرم سر کله اش پیدا شد بیخیالش شو به درد نمیخوره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دیگه نمیخواتت اگر میخواس یه سراغی میگرفت خودش. به نظرم از فکرش بیا بیرون اگرم سر کله اش پیدا شد بیخی ...

اره نظر خودمم همینه من که پاکش میکنم فقد برام سوال بود اون چرا هنوز پاک نمیکن

دیگه نمیخواتت اگر میخواس یه سراغی میگرفت خودش. به نظرم از فکرش بیا بیرون اگرم سر کله اش پیدا شد بیخی ...

شمارمو سیو داره

خودش قهر کرد رفت و خودش باز برگشت ولی وقتی من پیامش دادم جواب نداد

این نوع بشر فازش چیه؟؟؟😅

😘Thanks GOD 
شمارمو سیو دارهخودش قهر کرد رفت و خودش باز برگشت ولی وقتی من پیامش دادم جواب نداداین نوع بشر فازش چی ...

بعد از کات پیام داد بعد که جواب دادی دیگه جواب نداد ؟ 

احتمالا خواسته برگرده یهویی یه تصمیمی گرفته پشیمون شده . 

بعد از کات پیام داد بعد که جواب دادی دیگه جواب نداد ؟ احتمالا خواسته برگرده یهویی یه تصمیمی گرفته پش ...

بعد از کات پیام داد جواب دادم اونم اوکی بود جوابمو داد

بعدش پیام دادم سرد ج داد و پیام اخریو کلا سین زد ج نداد

😘Thanks GOD