2777
2789
عنوان

یعنی عاشق این یه آپشن نی نی سایتم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 35 پست
واسه چی کد میخواد!

وسطا ببینه یکی زیاد ریپ میزنه برا امنیت سایت کد امنیتی میده مثلا بزن ۶۷۸۴. بعد اونو هر عددی بزنی میگه مرسی درسته 🤣

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار یه عددو اشتباه زدم رفت تعجب کردم خیلی، الان شمام گفتی..... 🤣🤣🤣🤣

نشون میده کده الکیه ، فرمالیتس

الان برای من می‌خوام کامنت بزارم میزنن بزودی منتشر میشه بعد نیم ساعت فک کنم میشینه چون هیچکس جوابمو نمی‌ده😫😫 الان این پست ماله ساعت 4/5بعد از طهره شما میخونید🤣🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

نشون میده کده الکیه ، فرمالیتسالان برای من می‌خوام کامنت بزارم میزنن بزودی منتشر میشه بعد نیم ساعت ف ...

وقتی تازه عضو میشی فکر کنم  واسه بعضیا تا یکی دوماه اینطوریه 

می‌خوان کاربرا رو تحت نظر داشته باشن ببینم بچه های خوبی هستن یا نه 

وقتی تازه عضو میشی فکر کنم واسه بعضیا تا یکی دوماه اینطوریه می‌خوان کاربرا رو تحت نظر داشته باشن بب ...

نه ربطی نداره به تازه عضو شدن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
وقتی تازه عضو میشی فکر کنم واسه بعضیا تا یکی دوماه اینطوریه می‌خوان کاربرا رو تحت نظر داشته باشن بب ...

خدا خفت نکنه 🤣🤣🤣

مگه سایت  اطلاعاتیه؟ مگه  اینجا جز پری و زایمان و... چیز دیگه گفته میشه که میخوان زیر نظر بگیرن 🤣🤣

ولی من دختر خوبی هستم نی نی یار عزیز👀

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

خدا خفت نکنه 🤣🤣🤣مگه سایت اطلاعاتیه؟ مگه اینجا جز پری و زایمان و... چیز دیگه گفته میشه که میخوان ...

ببین اگه چند تا کاربری داری ممکنه از اون باشه از اون قسمت پایین صفحه که نوشته تماس با ما پیام بده به نی نی یار برات درستش می‌کنه