2777
2789
عنوان

خونمون همس دعواست

122 بازدید | 7 پست

مامان بابام شاغلن سرکار میرفتن بهتر بود الان که باهمن ما هم تو خونه ایم همش دعواست یه بار داداشم شروع میکنه یه بار بابام یه بار سر یکی دیگه بحث میشه بخدا خسته شدم من روحیم شدیدا حساسه حتی چندبار تپش قلب گرفتم با اینکه با من دعوا نکردن ولی من حالم بد شده چون میبینم همش مامانم حرص میخوره حتی دو سه بار گریه کرد اصلا نمیتونم تحمل کنم کاش یجا بود میشد مامانم و خواهرم و بردارم و برم دعایی چیزی اگه برای آرامش در خونه میدونین لطفا معرفی کنین شاید خونه بهتر شد

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا معا فایده نداره مرد تو خونه نباید باشه یک کار جور کنید تفریحی هم ک هست پدرت بره بیرون از خونه...

نمیره کجا بره معلمه کل تابستون بیکار مامانم داره حیف میشه اینو نمیتونم تحمل کنم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

نمیره کجا بره معلمه کل تابستون بیکار مامانم داره حیف میشه اینو نمیتونم تحمل کنم

خب دیگه چاره ای نیست...مگر اینکه سرشون جایی گرم کنید

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

خودتون هم میتونید بخونید 

دلیل اینکه میگن پخش کنید دعا یا قرآن رو که هم همه اهل خانه بشنون 

هم انرژی منفی که همون شیاطین هستن که کارشون وسوسه هست و خناس هستن کمتر قدرت تخریب داشته باشن. 

ان شاالله که آرامش سرتاسر وجود و خونه تون رو فرا بگیره 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .