2777
2789
عنوان

یعنی حمله قلبی بهم دست داد

213 بازدید | 17 پست

سلام

من خواب بودم، داخل خوابم به شدت پریشون بودم بعد احساس کردم نفسم بالا نمیاد

چشامو باز کردم و از خواب پریدم ولی هر کاری میکردم نمی‌تونستم مامانمو صدا کنم

انگار لال شده بودم

همزمان حس کردم نفسم داره می‌ره و دارم میمیرم 

چشامو بستم  و فقط از خدا کمک خواستم

یه خورده بعد خوب شدم

الان این چی بود؟ حمله قلبی بود؟

هنوز دستام دارن میلرزن

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

نه یچی بود عین‌بختک

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختک بهش میگن فلج خواب هم میگن چیزی نیست یه تایمی مغز بیدار میشه ولی بدن نه این شکلی میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بختک بهش میگن فلج خواب هم میگن چیزی نیست یه تایمی مغز بیدار میشه ولی بدن نه این شکلی میشه

نفست هم قطع میشه؟

من واقعا حس کردم روحم داره از تنم می‌ره 

نفست هم قطع میشه؟من واقعا حس کردم روحم داره از تنم می‌ره

اون قطع شدن نفس واسه حمله عصبی که در اثر این اتفاق بهت دست داده که بهش میگن پنیک 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اون قطع شدن نفس واسه حمله عصبی که در اثر این اتفاق بهت دست داده که بهش میگن پنیک

قبلا هم پنیک شدم ولی اینطور نبود آخه

قبلا هم پنیک شدم ولی اینطور نبود آخه

نگرانش نباش بهشم فکر نکن بهتر میشی انشالله

نه خواب بوده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .