2777
2789

چندبار خواب ی زن لاغر و خبیث رو دیدم ک میخواستم بهم اسیب بزنه

چندبار خواب ی مردی رو دیدم عین زنه بود انگار برادرش بود

دیشبم خواب دیدم توی ی شیرینی فروشی رفتم خیلی شلوغ بود ولی ویترینا تقریبا خالی بود ی در ته مغازع بود منو خواهرم تصمیم گرفتیم بریم اونجا گفتیم شاید اونجا باشه دوباره شیرینی و اینا ، بعد درو باز کردیم خیلی تاریک و متروکه بود انگار چندتا در بود اونجا و ی راهرو داشت تهش میرفت توی خیابون تاریک

خلاصه داشتیم میرفتیم ک ی ترس افتاد تو جونم گفتم برگردیم

پشت سرمو نگاه کردم توی تاریکی پشت همون دره ی مردی نشسته بود چهرشو ندیدم ی چوب دستش بود با چوب اشاره کرد گفت برگردین ماهم برگشتیم و از خواب پریدم

نمازت رو بخون. این خواب ها رو نمیبینی

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم میگه ممکنه جن باشن

اره جنه عادیه 

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

چون نماز نمیخونی

نماز بخونی نمیان 

ممکنه بیان ولی اجنه رحمانی میان

ک معمولا اینم منتفی هست چون آدميزاد ظرفیت آین رو نداره اجنه به خدمتش دربیان و از خدا دور نشه...مگر آینه حضرت سلیمانی رسول الله امام علی باشه طرف

چون نماز نمیخونینماز بخونی نمیان ممکنه بیان ولی اجنه رحمانی میانک معمولا اینم منتفی هست چون آدميزاد ...

من هرشب زیارت عاشورا میخونم با وضو میخوابم

نمازم میخونم ولی مرتب ن

عزیزم خوابات عادی نیست.من فقط یبار دیدم حالت خفگی بهم دست داد خیلی بد بود.قبل خواب این بار سوره ناس ...

بنظرت دلیلش چیه؟

مامان بابام وقتی بهشون میگم خیلی چهرشون نگران میشه ولی میخندن میگن چیزی نیست ک نترسم

بنظرت دلیلش چیه؟مامان بابام وقتی بهشون میگم خیلی چهرشون نگران میشه ولی میخندن میگن چیزی نیست ک نترسم

عزیزم معمولا میگن اون همون موجود نامرئیه که دوست عزیزمون بالا گفت.ولی نترس پیش میاد برای همه بلاخره مال من اینجوری بود که حالت خفگی هم دست داد بهم..سعی کن فکرت رو از این چیزا‌پرت کنی و کاری که گفتم حتما انجام بده مثل قدیمیا یه سنجاقی یچیزی فلزی زیر سر بذار

عزیزم معمولا میگن اون همون موجود نامرئیه که دوست عزیزمون بالا گفت.ولی نترس پیش میاد برای همه بلاخره ...

من اصلا بهشون فکر نمیکنم ولی معمولا چندساعت بعد خوابم همش تو ذهنم سواله

من نماز مرتب نمیخونم ولی هرشب زیارت عاشورا میخونم و ایت الکرسی و با وضو میخوابم

چجوری میان تو خوابمون؟؟؟ چرا اجازه دارن ک بیان؟؟؟

من اصلا بهشون فکر نمیکنم ولی معمولا چندساعت بعد خوابم همش تو ذهنم سوالهمن نماز مرتب نمیخونم ولی هرشب ...

برای منم کاملا اتفاقی بود..یهو اینجور شدم ولی خداروشکر بعدش ندیدم..میفهمم میگم ممکنه برای هرکسی پیش بیاد دلیل اینکه چطور اجازه دارن بیان رو نمیدونم

من هرشب زیارت عاشورا میخونم با وضو میخوابمنمازم میخونم ولی مرتب ن

زیارت عاشورا واجب نیست نماز واجبه