2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من😫 اوایل مثل شما بودم حتی تعجب میکردم چون بالاترین و بیشترین فوشی ک شنیده بودم خره بود ، ولی کم کم ...

فحشتی زشت منظورمه هااا مثل معذرت میخام ج ن ده و حتی فحشای زشت تر و باز تر 

فحشتی زشت منظورمه هااا مثل معذرت میخام ج ن ده و حتی فحشای زشت تر و باز تر

میدونم چی میگی ، همسرم به من این فوش ج ..را نمیده ولی فوش خوار و مادر فلان و ...را تابحال گفته ....

عزیزم ب نظرم شوهرتو ب چشم یه ادم بی عقل و بیشعور و بچه ببینی و از حرفاش ناراحت نشی به نفعته ....من همیشه بهش میگم برام درحدی هستی که انگار با یه دیوانه زندگی میکنم و هیچ احترامی توی دلم برات قائل نیستم .

باباماولا حرص میخوردم مامانمم هی حرص میخورهالان دیگ بیخیال شدم فقط میگم خاک تو سرت واسه تربیتت

منو همسرم با عشق ازدواج کردیم خیلی زندگیمون خوب بود قبلا یبار بهم گفت کثافت تا چند ماه هی یادش میومد خودش عصبانی میشد از دست خودش...ولی الان یکساله یه فحشایی میده ک فقط هنگ میکنم حتی جلو بقیه هم میده جدیدن

جلو کس دیگه تا بحال فحش داده بهتون؟

ب من زیاد فوش نمیده ولی همزمان فضولی و بی ادبی زیاد داره ...بله داده و من به کتفم میگیرمش ، باخنده جلوی جمع میگم شما ببخشید همسرمن نه شعور داره و نه شخصیت ...نهایتا یه روز قهرمیکنم ولی اینو میدونم که ذره ذره از دلم رفته و هرگز اونطوری ک باید دوستش داشته باشم ندارم ....

میدونم چی میگی ، همسرم به من این فوش ج ..را نمیده ولی فوش خوار و مادر فلان و ...را تابحال گفته ....ع ...

خوش بحالت ک این فحشو نمیده ...من به فحشای خواهر مادرش عادت کردم ولی اینکه پاکی و نجابت ناموس و زن خودشو بخاد ببره زیر سوال و این فحشارو بده کلا هنگ میکنم نمیتونم هضمش کنم

سعی کن بهش بگی و جلوشو بگیری وگرنه هیچوقت هیچوقت درست نمیشه

خییییلی صحبت کردیم و گفت باشه دیگه تکرار نمیکنم ولی با کوچکترین چیزی باز شروع میکنه ،این یعنی امیدی ندارم به درست شدنش ،حرمتا ک شکست دیگه ترمیم نمیشه

سیاست داشته باش. هربار ک تکرار کرد با تعجب بگو وااای از تو بعیده این کلمات   اصلا ب شخصیتت نمیخوره بگی 

بعد تو خلوت هم هرباررر و هربار ب صورت خیلی کوتاه و مختصر نصیحتش کن بگو خیلی زشته هم منو خورد میکنی هم شخصیتت میاد زیر صفر

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه...