2777
2789

ما خداروشکر کمبود نداریم و شوهرم همه جی واسه خونه میخره

ولی کار برادرشوهرم و پدرشوهرم یکیه

هرماه جاریم زنگ‌میزنه به پدرشوهرم که واسمون سردست ک ،گردن  ،ماهیچه و فیله و.... بخر کاری ندارم هرماه چند کیلو گوشت میخوره

امروز صبح دیدمش هی به مادرشوهرم میگفت بچه ام‌هر روز قبل هر وعده یا استیک میپزم یا گوشت خالی میدم خانوادگی‌افتادیم رو دور خوردن‌گوشت خالی😐

خواستم بگم‌ کاش از اول خورده بودی انقدر ندید بدید نبودی

به قول مادربزرگ مرحومم 💩شکم هستش ،این‌اصطلاح‌و به کسی میگن که بنده شکمه و هرچی دستش بیاد میریزه اون تو شکمش‌و هیچ‌کنترلی هم نداده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بگه چیکار داری اهمیت نده

کاریش ندارم

فقط اینکه انقدر کودن ذهنه فکر میکنه با اینکه بگه پدرشوهرم‌براش گوشت میخره من ناراحت میشم براش متاسفم

البته انقدر خورده ۱۰۰ کیلوئه هر مرضی از چاقی گرفته

نقرس نگیره صلوااااات.

ولی دیگه شما بافهم باشید و این حرف پیش پا افتاده براتون جوک باشه نه موردی که فکرتون را درگیر کرده باشه‌.

به کجا داریم میریم طرف پز گوشت خوردن میده جاری مقابل ناراحت میشه.

والا افتخار نداره. اما خوب به مادرشوهرتون میگفته به شما که نمیگفته میخواستی جوابشو بدی. فکر کنم تو تاپیکای قبلیتون هم گفتید که درامد و دخلشون با پدرشوهر یکی هست و حساب و کتاب خرجارو میکنن باهم. پس دیگه حرص شما از چیه گلم 

ولش کن. جدی حرفای یه نفر با این سطح فکر ناراحتت کرده؟ اینو باید رها کرد بره کباب بخوره فقط😂

نه ابدا

اینکه فکر میکنه هی بگه پدرشوهرم براش گوشت میخره بگه من ناراحت میشم براش متاسفم

والا افتخار نداره. اما خوب به مادرشوهرتون میگفته به شما که نمیگفته میخواستی جوابشو بدی. فکر کنم تو ت ...

من حرص نمیخورم بیشتر خندیدم تو دلم

میخواست بگه من حرص بخورم لجمو دربیاره که موفق نشد

نقرس نگیره صلوااااات.ولی دیگه شما بافهم باشید و این حرف پیش پا افتاده براتون جوک باشه نه موردی که فک ...

نه من واسه خودنش ناراحت نمیشم

براش متاسفم که فکر میکنه دغدغه منم مثل خودش شکمه