2777
2789

یا کسایی که تو سطل آشغال میگردن 

اونا ها چی؟

پول خوب درمیارن یا نیازمند واقعین؟

میخوام بدونم کمک کردن به این آدما درسته یا نه؟

خوراکی بده بگو بخورن

میگن اونا پول بدی میدن ب بزرگترشون دست خودشون نمی‌مونه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چطوریه

اکثر یچه های سرچهارراه دیدم تپل و سفید و بور طور هستن

یعنی بچه خودم ب بچه گدا و بچه کار بیشتر میخوره تا اونا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

آره هر روز میرن صفا سیتی کیف میکنن اینقدر وضعشون خوبه :///

خب منم ظاهر قضیه رو میدونم

میخوام کسی که واقعا میدونه پشت پرده چیه آگاهم کنه

وگرنه خودمم فکر میکنم وضعشون بده

اصلا بهشون کمک نکنید 

فقط به فقرایی که واقعا میشناسیدشون کمک کنید 

من به چنتاشون کمک کردم بعد فهمیدم پولدارن 

البته یکیشون رو اتفاقی تو بانک دیدم😑

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شاید باورت نشه همسایه ی بابام اینا چندتا خونه و زمین بهترین جای شهر دارن که دادن اجاره، زن و شوهر یه وانت دارن آخر شبا میرن زباله جمع میکنن!

یکی از همسایه های خواهرشوهرمم اینکارو میکنن خانوادگی!

الان نمیشه اعتماد کرد، خودمم گاهی وقتا که یکیو میبینم با خودم میگم از کجا معلوم از من وضعش بهتر نباشه

ما کمکی هم بخواییم بکنیم معمولا به خیریه ها و بهزیستی و اینجور جاها کمک میکنیم حداقل مطمئنم نیازمندِ واقعی هستن

شاید باورت نشه همسایه ی بابام اینا چندتا خونه و زمین بهترین جای شهر دارن که دادن اجاره، زن و شوهر یه ...

کودک های کار چی؟

درمورد اونا نمیدونی؟

کمک کردنم چقد پیچیدست

واقعا میگی؟؟؟به کودک کار کمک کردی؟

پ ن پ 

بله اینا الکی خانوادگی میان گدایی مردمم دلشون میسوزه 

از من و شماهم پولدارترن 

من که فقط به اونایی کمک میکنم که ابرو دارن و گدایی نمیکنن اینم با کلی تحقیق پیدا کردم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

چجوری پیدا میکنی همچین آدمایی رو؟

تو اقواممون هست از این ادمایی که کمک میکردن به خیریه ها بعد اونا یه سریا رو مستقیم معرفی میکردن برا کمک کردن

کودک های کار چی؟درمورد اونا نمیدونی؟کمک کردنم چقد پیچیدست

کودک کار هم همینه، خیلیاشون تربیت شده هستن زیر نظر یه بزرگتر کار میکنن، ممکنه چندتا کار با هم انجام بدن! عجیب اینجاس که بعضا کارتخوان هم دارن! من اعتماد نمیکنم مگه اینکه چیزی برای فروش داشته باشن برای کمک ازشون خرید کنم وگرنه پول نمیدم