2777
2789
عنوان

میشه توی کاهش وزنم کمکم کنید

144 بازدید | 28 پست

۶۱ کیلو هستم، قدم ۱۶۰

به طور کلی رون پاهام و شکمم‌ باسنم به هیکلم نمیخوره

میخوام تا آخر تابستون بشم ۵۰ کیلو چیزی که واقعا استاندارد بودم، باشگاه هم شرایط ندارم برم

میشه بگید چیکار کنم اشتهام‌ کم بشه؟ بتونم ماهی ۵ کیلو کم کنم؟ چه برنامه ای نصب کنم که ورزش کنم؟

چقدر شبیه منی هم وزنت هم قدت هم هدفی که گذاشتی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حتی اگه دو شیفت باشگاه بری و سخت ترین تمرینات رو انجام بدی و شام و ناهار فقط هوا بخوری ، ۵ کیلو در ماه غیرممکنه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وزنت مناسبه، از ۵۷پایین تر نیا

برو باشگاه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

متاسفانه وزن های کم ۶۰ کیلو خیلی سخت وزن کم میکنن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حتی اگه دو شیفت باشگاه بری و سخت ترین تمرینات رو انجام بدی و شام و ناهار فقط هوا بخوری ، ۵ کیلو در م ...

عزیزم چی میگی 

من ده کیلو در ماه هم کم کردم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
عزیزم چی میگی من ده کیلو در ماه هم کم کردم

وزنت قطعا بالاتر از ۶۰ بوده

عزیزم چی میگی من ده کیلو در ماه هم کم کردم

خب آسیب میزنی به خودت دیگه

۱۰۰٪ الآن می خوای بگی نه هیچیم نشده و سالمم و فلان

عوارضش در دراز مدت مشخص میشه

حالا انشالله که تنت سلامت باشه

ولی نکنین این کارارو

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁