2777
2789
چون نازشو نکشیدی پرنسسش نکردی مرد بفهمه میتونه با قهر زنو اذیت کنه بدتر میکنه

ربطی نداره بهش احترام میذارم از دستم ناراحت یاشه هم حلش میکنم کلا شخصیتش مرده بچه هم بودیم واقعا خوب تربیت شده بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خوبه میتونی منطقی باهاش صحبت کنیم

اتفاقا مشکل ما همینه چون با حرف زدن تموم میکنیم دعوا نمیکنیم من فقط میخوام چند شب راحت تنهایی بخوابم

سلامتی و خوشبختی دخترم
چرا همه چیزو درست میگی😂روانشناس یا حس ششمی هستی؟

حس ششم که خرافات وقتی از چیزی سر در نمیاری به خرافات رجوع نکن

نه عزیزم نه روانشناسم نه بیشتر از تو بلدم فقط ظاهر بین نیستم تظاهر و نمایش  و نقش بازی کردن و زبون بازی و حقه بازی و حیله گری و بدجنسی  ادما گولم نمیزنه 

افراد سمی  در محیط کارم شناختم 

حس ششم که خرافات وقتی از چیزی سر در نمیاری به خرافات رجوع نکننه عزیزم نه روانشناسم نه بیشتر از تو بل ...

نظرت راجب من چیه وبه نظرت چجور رفتار کنم تا بقیه ازم استفاده نکنند

من درونگرام وجایی نمیرم مگر مناسبت خاصی باشه وهمین باعث شده پشتم حرف در بیاد

نمیتونم جلوی بقیه خودم باشم وهمیشه تظاهر به شاد بودن میکنم

نمیتونم ناراحتیمو بیان کنم وهمین باعث شده بقیه ناراحتم کنن وبه روی خودشونم نیارن

نظرت راجب من چیه وبه نظرت چجور رفتار کنم تا بقیه ازم استفاده نکنندمن درونگرام وجایی نمیرم مگر مناسبت ...

حرف مردم برات مهم نباشه خدا ازت راضی باشه 

همیشه برای خودت ارزش قائل باش 

نزار کسی ازت سواستفاده کنه