2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا برای وام یه فکری بکن با یه وکیل مشورت کن ببین چه راهی داری که خلاص شی از زیر بارش

و از این به بعد یه «نه» روی دستت تتو کن که دیگه یک چوب کبریت حروم خونواده نکنی و رو به جلو برو، گذشته رو هرگز کسی نتونسته کاریش کنه

ببخشید اینجا نوشتم خیلی ناراحت شدم برات

فعلا برای وام یه فکری بکن با یه وکیل مشورت کن ببین چه راهی داری که خلاص شی از زیر بارشو از این به بع ...

دیشب وکیل بودم گف خودت گرفتی و دادی هیچ کار نمیشه کرد

خواهش میکنم عزیزم

دیدم اشتباه تایپی زیاد داشتم تاپیکمو حذف کردم

الان دوباره می ذارمش

برو با بانک صحبت کن قطعا یه راهی هست

هیچ راهی نیست

وام کارت اعتباری بوده (از اینا که باید بری تو یه مغازه کارت بکشی)واسه همین از اول بهت یه کارت بانکی جدید میدن

حتی نمی‌دونم چجوری داداشم با بانکیه بسته که من شخصا کارتو تحویل نگرفتم.داذن دست اون

خب این یک گاف بزرگ برای بانکه

دیشب با وکیل گفتم

گفت کی وامو گرفتی گفتم یک سال و نیمه

گف تا الان حتی دوربین‌ها هم پاک شده هیچ کار نمیتونی بکنی

با یه وکیل دیگه مشورت کن

برو اعلام کن کارت گم شده یا دزدیدن

به برادرت بگو وکیل گفته چون بدون امضای من کارت رو گرفتی میتونم شکایت کنم دیگه خود دانی که قسطارو بدی یا نه

مجموعا چقدر وام گرفتی؟

با یه وکیل دیگه مشورت کنبرو اعلام کن کارت گم شده یا دزدیدنبه برادرت بگو وکیل گفته چون بدون امضای من ...

۲۰۰ میلیون بوده

ک حدود یک سال و نیم پیش گرفته شده

۲۳ درصد

تا حالا مجموع پرداختیش ۹۵ بوده

ولی کارمند بانک کف انقد با تاخیر پرداخت کرده که هی اومده روش

الان هنوز باید ۲۰۰ دیگه باز بده