parinaz00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 896 عنوان بله بله 104 بازدید | 10 پست از تختخوابتان در هتل بتوانید برج ایفل را ببینید یا نبینید واقعاً اهمیتی ندارد؛اینکه بتوانید خواب عمیقی داشته باشید بسیار مهمتر است.👤 رولف دوبلی📚 هنر شفاف اندیشیدن کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من 1404/04/21 | 16:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکترخرگوشیانو عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 2472 بی پولم و خواب خوبم ندارم تازه شبا گریه می کنمحالا اگه برج ایفل از پنجره برام معلوم بود شاید یکم اروم میگرفتم
parinaz00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 896 بی پولم و خواب خوبم ندارم تازه شبا گریه می کنمحالا اگه برج ایفل از پنجره برام معلوم بود شاید یکم ارو ... برج ایفلم یکی مثل همین ساختمونای شهر خودتونه داداشخیلی غصه نخور فقط یکم دراز تره کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
دکترخرگوشیانو عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 2472 برج ایفلم یکی مثل همین ساختمونای شهر خودتونه داداشخیلی غصه نخور فقط یکم دراز تره نه باهاش عکس میگیرم استوری می کنم یکم توجه بیرونی به عنوان مسکن دریافت می کنم حالم بهتر میشه ولی اگه میخوای بگی پول خوب نیست یا تاثیر نداره باشه داداش حق با توعه
parinaz00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 896 نه باهاش عکس میگیرم استوری می کنم یکم توجه بیرونی به عنوان مسکن دریافت می کنم حالم بهتر میشه ولی اگه ... نه داداش میخوامبگم توجه درونیه مهم ترهپز پزو بودن خوب نیست کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
bbinam عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1218 حق گفته بخدا حومه شهر بودیم سرحال بیدار میشدم با صدا گنجشک ا ب پنجره نوک میزدن اینقد شاد بودم الان مرکز شهر ن خواب لذت بخشی ن خواب قشنگ و صادقه ای ی لقمه غذا هم نمیتونم بخورم.. دلم میخاد ی دری باز شه عه توش برم اونجا و بیام خونه
parinaz00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 896 حق گفته بخدا حومه شهر بودیم سرحال بیدار میشدم با صدا گنجشک ا ب پنجره نوک میزدن اینقد شاد بودم الان ... مثل من وقتی از محله بچگیم توی شهر قشنگ خودم رفتم وسط کلانشهر مشهد توی ی اپارتمان ۱۴۰ متری و عیو کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
bbinam عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1218 مثل من وقتی از محله بچگیم توی شهر قشنگ خودم رفتم وسط کلانشهر مشهد توی ی اپارتمان ۱۴۰ متری و عیو چقد بهشون گفتم گوش بدهکار نبود ماهم محله بچگی مون بود
parinaz00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 896 چقد بهشون گفتم گوش بدهکار نبود ماهم محله بچگی مون بود اما از اونمحله هیچی نپونده کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
bbinam عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 1218 اما از اونمحله هیچی نپونده مال ما تازه پیشرفت کرده امکانات اومده و جمعیت بیشتر