2777
2789
عنوان

بله بله

101 بازدید | 10 پست

از تخت‌خوابتان در هتل بتوانید برج ایفل را ببینید یا نبینید واقعاً اهمیتی ندارد؛

اینکه بتوانید خواب عمیقی داشته باشید بسیار مهم‌تر است.

👤 رولف دوبلی

📚 هنر شفاف اندیشیدن

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی پولم و خواب خوبم ندارم تازه شبا گریه می کنمحالا اگه برج ایفل از پنجره برام معلوم بود شاید یکم ارو ...

برج ایفلم یکی مثل همین ساختمونای شهر خودتونه داداش

خیلی غصه نخور فقط یکم دراز تره

برج ایفلم یکی مثل همین ساختمونای شهر خودتونه داداشخیلی غصه نخور فقط یکم دراز تره

نه باهاش عکس میگیرم استوری می کنم یکم توجه بیرونی به عنوان مسکن دریافت می کنم حالم بهتر میشه 

ولی اگه میخوای بگی پول خوب نیست یا تاثیر نداره باشه داداش حق با توعه

نه باهاش عکس میگیرم استوری می کنم یکم توجه بیرونی به عنوان مسکن دریافت می کنم حالم بهتر میشه ولی اگه ...

نه داداش میخوام‌بگم توجه درونیه مهم تره

پز پزو بودن خوب نیست

حق گفته بخدا  حومه شهر بودیم سرحال بیدار میشدم با صدا گنجشک ا ب پنجره نوک میزدن اینقد شاد بودم  الان مرکز شهر ن خواب لذت بخشی ن خواب قشنگ و صادقه ای ی لقمه غذا هم نمیتونم بخورم.. دلم میخاد ی دری باز شه عه توش برم اونجا و بیام خونه 

حق گفته بخدا حومه شهر بودیم سرحال بیدار میشدم با صدا گنجشک ا ب پنجره نوک میزدن اینقد شاد بودم الان ...

مثل من وقتی از محله بچگیم توی شهر قشنگ خودم رفتم وسط کلانشهر مشهد توی ی اپارتمان ۱۴۰ متری و عیو