2777
2789

"خانواده های محترم ظرفیت فروش تکمیل شده 

در صورت وجود ظرفیت با افرادی که در صف تماس بودن این هفته ارتباط برقرار میشود

تحت هیچ شرایطی از هیچ اموزشگاه یا موسسه یا کانال درسی ای کنکور خرید کردین هزینه رو قبل کنکور ندین 

یا که بگن پیش پرداخت یا بیانه یاهرچی هیچ هزینه ای قبل کنکور پرداخت نکنید چون کلاهبردارن"

جدی واقعا کیا حاضرن ۸۰۰ میلیون بدن برای سوال کنکور اگه کلاه برداری از آب دراد چیکار میکنن🫨😂

یادمه خیلی وقت پیش یکی از همسایه های مادربزرگم میگفتن ۶۰ میلیون داده سوال کنکور خریده( برای زمانیه که با ۱۰۰ تومن میشد خونه زمینی بزرگ تو شهرستان یه جای مناسب بگیری)

شغلشم نمیدونم چی بود.

اول فکر میکردم اصلا سوالات لو نمیره ولی انگاری واقعا یه عده واسط پیدا میکنن می‌خرن حتی بعد از کنکور کسایی که به سوالات رسیدن خیلی هاشون دستگیر میشن

باید خیلی خوش شانس باشی در بری‌.

ای کاش خیلی از این آدما این پولو تبدیل میکردن به چیزایی دیگه باهاش کسب درآمد کنن.

خوش به حال پولدارا 🫠* و صد البته کسایی که خانواده پولدار حامی دارن مگرنه حامی نباشن هیچ تاثیری ندارن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادم میدن اگه درست باشه

من خیلی راجبشون خوندم

۹۹ درصدشون دروغن فقط پول میبرن

واسه نهایی یکی از همکلاسی هام ۱۵ تومن داده بود به سوال سرش کلاه رفت

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

خب کنکور چ کرد اون ادم؟

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

الان دیگه مثل قدیم نیست که سوالا لو برن

اگه هم لو رفتن باشه داخل چاپخونه هست وگرنه طراح ها قرنطینه هستن و حمل و نقل و پخش سوالات هم با وزارت اطلاعاته اگه درست بگم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان خیلیا همین اندازه خرج استاد پروازی و کلاس و کتاب کنکور میکنن اگه مطمئن باشن سوالا همونه بیشتر از اینم حاضرن پرداخت کنن

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

والا من اون ۸۰۰ میلیون را میدم برا بچه ام یا زمین میخرم یا طلا خیلی بیشتر به دردش میخوره درآینده

دقیقااا

چند سال پیش که طلا زیر یه تومن بود

همینقدر پول رو میدادی به طلا میلیاردی الان پول و سرمایه داشتی

الان دیگه مثل قدیم نیست که سوالا لو برناگه هم لو رفتن باشه داخل چاپخونه هست وگرنه طراح ها قرنطینه هس ...

احتمالش خیلی کمه

مطمئن باش زیر یه درصد الصا به ریسکش نمی ارزه 

اره بابای من میده ی میلیاردم میده حتی

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

همش دروغه مگه همون بالا بالاها کسیو داشته باشی 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
الان خیلیا همین اندازه خرج استاد پروازی و کلاس و کتاب کنکور میکنن اگه مطمئن باشن سوالا همونه بیشتر ا ...

واقعا کسایی که اینقدر پول حاضرن بدن برای سوال این پول رو سرمایه گذاری کنن امن تره

خیلی جرئت میخواد

من سوالات رو کنارم بزارن برنمیدارم😃