2777
2789

من بیستو سه هفته هستم دوقلو باردارم 

دیروز توی مدفوعم خون دیدم و دل‌پیچه بد داشتم 

جمعه بود دکترم نبود رفتم بیمارستان 

اونجا هم ضربان جنینها روچک کردن و گفتن برو پیش دکتر اورژانس بهت دارو بده مال معده و رودته 

البته دکتر خودمم تو بیمارستان بود همینوگفت که برم دکتر اورژانس

اونجاهم آزمایش گرفت برای فردا آمادست 

دوستان کسی بوده اینجوری باشه؟

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من نشدم اینجوری دل پیچه میشم ولی مدفوع خونی نه مثلا امروز صبحه دل درد و دلپیچع شدید داشتم تا راه ...

چندهفته هستی عزیزم؟

معذرت می‌خوام اسهال نیستید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یبوست نداری؟یا بواسیر؟من بواسیر گرفته بودم کلا دستشوییم پر از خون بود.بعد از زایمانم خوب شدم.به حدی ...

عزیزم من کم خون دیدم اما این دلپیچه ولم نمیکنه 

خیلی شدید میگیره و ول می‌کنه انگار درد زایمان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندهفته هستی عزیزم؟معذرت می‌خوام اسهال نیستید؟

من فردا واردهفته ۲۴ میشم عزیزم 

ببخشید گلاب به روتون اونجور شدید نیست اسهالم ک ب توالت نرسی ولی  ببخشید شکمم کاملا شله 

چند روزی هست درد واژن و کشاله ران و معقدم دارم میگن طبیعیه نمیدونم والا خسته شذم از اینهمه درد

خدایا برای همه چی شکرت

یبوست نداری؟یا بواسیر؟من بواسیر گرفته بودم کلا دستشوییم پر از خون بود.بعد از زایمانم خوب شدم.به حدی ...

نه نداشتم 

صبحی صبحانه نخوردم فقط عسل توی آب ولرم ریختم خوردم 

خیلی خوب بودم تا اینکه ظهری برنج و خورشت خوردم دل پیچه شدیدمو شروع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فردا واردهفته ۲۴ میشم عزیزم ببخشید گلاب به روتون اونجور شدید نیست اسهالم ک ب توالت نرسی ولی ببخش ...

وای منم دقیقا مثل شماهم زود زود  احساس دفع دارم میرم کم هست و مدفوعم هم شله ولی اسهال نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای منم دقیقا مثل شماهم زود زود احساس دفع دارم میرم کم هست و مدفوعم هم شله ولی اسهال نیستم

پس احتمالا طبیعیه اگه دکترتونم معاینه کرده موردی نیست نگزان نباش عزیزم فقط استراحت کن سردیجاتم نخور یکی دو روز ی قاشق غذا خوری عرق نعنا بخورم من ظهر خوردم دل دردم کمتر شذ

خدایا برای همه چی شکرت