2777
2789
عنوان

خوش به حال خانومایی که خودشون ماشین دارن از صب موندم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 25 پست

آره واقعا ماشین جزو ملزوماته 

حتی مدل پایینم باشه باز از پیاده بودن خیلی بهتره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دفعه ۱۵ میلیون خرج ماشین شده الان دوباره خرابه میگه ده تومن دیگه پول بنزین و اینا بمونه با اسنپ ...

مثل من تو خیابون پیاده زیر افتاب بارها نموندی بفهمی چی کیگم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
اسنپ خیلی راحت تره‌.یه پولی میدی میری میای.

دقیقا نه استهلاک نه پول بنزین نه خسته میشی نه استرس تصادف داری راحت 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اسنپ گرفتم اومدم محله دوستم اینا الان منتظرم تو خیابون تا ساعتی که با دوستم قرار داشتک بشه

تا اونجا که می خواستی بری اسنپ می گرفتی 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

وای اره.بچم یه ریز پشت سرم گریه میکرد.جایی بخوام برم غصه جا پارک میگیرتم.تصمیم دارم دوباره با اسنپ ب ...

آره منم جایی می خوام برم سریع با تاکسی و اسنپ میرم میام راحت 

اره شما بلدی؟ چجوریه خیلی سخته؟

نه خیلی راحته.فقط باید به ترست غلبه کنی و استرس نگیری.وگرنه کاری نداره.من ۱۰ ساله گرفتم.بابای من خیلی حساس بود میگفت خانم ها همه باید داشته باشن.محردی منو فرستاد کلاس