2777
2789

سرکار بودم گفتم کارم تموم میشه با اسنپ  میرم  پیش دوستم اون ماشین داره از اونجا میریم دنبال کارامون کارم دوساعت زودتر تموم شد فک کن دوساعته اومدم موندم بیرون تا بشه ساعتی که با دوستم قزار ذاشتم اگه ماشین داشتم اینجوری آواره کوچه ها نمیشدم دلم میخواد بشینم همین جا گریه کنم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

ماشین بدتره فقط کلاس داره

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین بدتره فقط کلاس داره

کلاسش چیه این وسط از موندن تو خیابونا که بهتره ماشین داشتم میرفتم خونه بعد میومدمدپیش دوستم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
طلا نداری بفروشیم ماشین بگیری

فروختم یه دو تیکه اینا مونده که ماشین نمیکنه

رانندگی بلدی؟ من بلد نیستم

اره بلدم ولی متشین ندارم  امروز مثل همیشه غصه نداشتن ماشینو خوردم عین اپاره ها تو افتاب از اینور بخ اونور

کلاسش چیه این وسط از موندن تو خیابونا که بهتره ماشین داشتم میرفتم خونه بعد میومدمدپیش دوستم

اسنپ بگیر خیلی راحت و بی دغدغه میری میای هزینه اشم کمتر

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نه بابا.من امروز بچم مربض بود خواستم ببرمش دکتر وسط بلوار اصلی بنزین تموم کردم.نزدیک درمانگاه جا ‌پارک نبود خیلی دورتر مجبور شدم پارک کنم.بچم امپول زد مجبور شدم بغلش کنم بیارمش تو ماشین.یعنی داشتم روانی میشدم.خودمم باردارم ۸ماهه.الان اومدم خونه یکم استراحت کنم برق رفته دارم مبمیرم

اسنپ بگیر خیلی راحت و بی دغدغه میری میای هزینه اشم کمتر

اسنپ گرفتم اومدم محله دوستم اینا الان منتظرم تو خیابون تا ساعتی که با دوستم قرار داشتک بشه

اون دفعه ۱۵ میلیون خرج ماشین شده الان دوباره  خرابه میگه ده تومن دیگه پول بنزین و اینا بمونه با اسنپ که بریم بهتره دیگه بیشتر از ۱۵ میلیون می خوام پول اسنپ بدم