2777
2789

شوهرم صبح رفته بود تست بده برای کاری زنگ زدم بهش چقد مهربون و قربون صدقه باهاش رفتار کردم گفتم تستتو دادی میگه اره منتظرم کارشناس بیاد جوابشو بده گفتم مگه کجاس (اخه ساعت یک‌بود تست داد برام سوال بود تاالان کارشناس نرفته جوابشو بده) گفت رفته بیرون گفتم بیرون از محل کار ؟ خدایی بگید این کجاش بد بود ک توپید بهم گفت نه نه نه همینجاست نرفته ک تهران و آبادان   وای خدا چقد بغضم گرفت چقد احساس خجالت بهم می‌ده

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبیه یکم منم اینطوری ام دست خودم نیست خصوصا وقتی هوش بالایی داری توقع داری بقیه هم اندازه خودت بفهم ...

خیلی ناراحتم میکنه مگه همه ادما زن و شوهرا باهم حرف نمیزنن اینقد زنا شوهرا رو سوال پیچ میکنن من چیزی نگفتم برگشت توپید بهم چقد بغضم گرفت تصمیم دارم اصلا دیگع قاطی نشم باهاش تحویلش نگیرم بار اول دومش نیس

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

کلا مردا نمی‌دونم چرا دوست ندارن ازشون سوال بپرسی 😒

اخه زیادم سوال نکردم منه دیوونه رو بگو ک صبح زود پاشدم قرمه براش گذاشتم ناهار نخوردم تا بیاد

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

اخه زیادم سوال نکردم منه دیوونه رو بگو ک صبح زود پاشدم قرمه براش گذاشتم ناهار نخوردم تا بیاد

شوهر منم همینه نه دعوا، نه قهر ،هیچی نباشه دوتا سوال بپرسی زود قاط میز نه😔😒

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

عزیزم مردا زیاد تلفنی پاپیچ بشی مخ نداشتشون کار نمیکنهبزار اومد خونه جزئیات رو بپرس

دیگه اصلا باهاش حرف نمیزنم بخدا نشستم با بغض ناهارمو خوردم

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

عزت نفس داشته باشاومد بگو‌ رک و راحت که دیگه دوس ندارم باهام اونجوری حرف بزنی چون من متوجه نشدم سوال ...

هعی خواهر این روشم رفتم برگشت بهم گفت ناراحتیت مهم نیس

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

عزت نفس داشته باشاومد بگو‌ رک و راحت که دیگه دوس ندارم باهام اونجوری حرف بزنی چون من متوجه نشدم سوال ...

ازایناست در جواب همچین حرفایی میگه ناراحت شدی ک شدی

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

گاهی وقتا دلم میخاد برم و دیگه برنگردم تو این خونه

😔

عزیزم نگو اینطوری انشالله درست میشه

سعی کن ذکر یا ودود رو بیشتر بگی تو خونه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**