شوهرم صبح رفته بود تست بده برای کاری زنگ زدم بهش چقد مهربون و قربون صدقه باهاش رفتار کردم گفتم تستتو دادی میگه اره منتظرم کارشناس بیاد جوابشو بده گفتم مگه کجاس (اخه ساعت یکبود تست داد برام سوال بود تاالان کارشناس نرفته جوابشو بده) گفت رفته بیرون گفتم بیرون از محل کار ؟ خدایی بگید این کجاش بد بود ک توپید بهم گفت نه نه نه همینجاست نرفته ک تهران و آبادان وای خدا چقد بغضم گرفت چقد احساس خجالت بهم میده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عصبیه یکم منم اینطوری ام دست خودم نیست خصوصا وقتی هوش بالایی داری توقع داری بقیه هم اندازه خودت بفهم ...
خیلی ناراحتم میکنه مگه همه ادما زن و شوهرا باهم حرف نمیزنن اینقد زنا شوهرا رو سوال پیچ میکنن من چیزی نگفتم برگشت توپید بهم چقد بغضم گرفت تصمیم دارم اصلا دیگع قاطی نشم باهاش تحویلش نگیرم بار اول دومش نیس