2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 23 پست
مرسی گلی . اره کلا هدفم همین هست که دوره بچه داری رو بگذرونم .

بهترین تصمیمه منم اون موقع شعار میدادم که فاصله سنی کم خیلی بده و ...اذیت میشم 

حالا که بچم از آب و گل در اومده مرگمه که یک بچه ی دیگه بیارم باز شب بیداری و دردسراش بهش که فکر میکنم میگم کاش اون موقع میاوردم الان باهم بزرگ شده بودن راحت بودم ن اینکه الان ....

خواهر منم مثل شما وقتی بچه اولش ۲سالش بود باردارشدن واقعا خیلی خیلی براش سخت شداگه کمک مامانم نبود از پسش برنمی‌آمد الانمدرسه میرن ولی همچنان مشکلاتشون تمومی نداره همش باهم سر هرچیزی دعوا میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین تصمیمه منم اون موقع شعار میدادم که فاصله سنی کم خیلی بده و ...اذیت میشم حالا که بچم از آب و گ ...

مرسی گلی. بچت الان چند سال داره

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

خواهر منم مثل شما وقتی بچه اولش ۲سالش بود باردارشدن واقعا خیلی خیلی براش سخت شداگه کمک مامانم نبود ا ...

منم رو کمک مادرم حساب کردم . خودش تشویقم کرد ب اوردن دومی  . اما اینکه باهم بسازن یا نسازن.  قطعا. هیچ خواهر و برادری همیشه با هم خوب نیستن. . دعواهاسونو زیاد دیدم .  خودمون هم همبن بودیم. اما بلاخره یه روزی قدر هم رو نیدونن 

.وظیفه من بعنوان یک مادر اینه که طعم داشتن یه خواهر. یا برادر. رو به فرزندم بچشونم دبگه یقیه اش توکل برخدا . کمک میکنه خودش 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

۱۰سال 😅هرشبم بهونه میاره که من تنهام با کی بازی کنم

فدات بشم . تنبل کی بودی تو 🥰

بهترین تصمیمه منم اون موقع شعار میدادم که فاصله سنی کم خیلی بده و ...اذیت میشم حالا که بچم از آب و گ ...

الان دیگه هم بازی نمیشن ولی بعدها  به درد  هم میخورن . بچت تنها بمونه گناه داره