2777
2789
عنوان

چرا هی منو بلاک میکنه😑❔

83 بازدید | 11 پست

یه دختره هست پیجش عمومیه و محتوای مذهبی و...به اشتراک میذاره 

من پارسال فالوش میکردم (پیجم تعداد دنبال کننده هاش خییلی کمه جوری که بقیه شاید فکر کنن فیکه) بعد من برا این دختره نه کامنت میذاشتم نه چیزی 

فقط گاهی لایک میکردم استوری ها یا پست هاشو که بلاکم کرد 😐

بعد اون پبجمو دی اکتیو کردم چندماه قبل و یه پیج دیگه زدم ،دیروز دو بار استوری های این دختره رو نگاه کردم (دلم میخواست فالوش کنم گفتم شاید ایندفعه هم بلاکم کنه) و پیجم درسته فالووراش کمن ولی  اسم خودم آیدیشه و فیک نیست

الان متوجه شدم با همون دوبار نگاه کردن استوری منو بلاک کرده 😑

چقدر بی جنبه اس دختره بگو تو ک انقد حساسی خب پیجتو شخصی کن 

من بارها و بارها پیج های عمومی مختلف رو میبینم استوری هاشونو بدون اینکه فالو کنم ،هیچ کدوم منو بلاک نکردن 

واقعا برام سواله چرا همچین کاری میکنه 😑

بیکاره

اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم مگه اینکه سوالت مذهبی باشه مثلا چرا با فلان پسره یجا بودی چرا حرف زدی و... 🎀✨ اگه با حرفم تو تاپیکم مخالفی تاپیک رو ترک کن نیاز نیست نظر بدی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! با منطق جوابمووو بدهههه منطق نبود تو حرفت خواهشا ریپ نزن💙

آدم قحطه یکی دیگه رو دنبال کن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا مجازی اونقدر مهم نیست خودتو درگیر وناراحتش نکنمن انقدر چیزادیدم تو مجازی شاید باورت نشه مثالاش ...

درسته 

ولی کلا برام سواله که چرا باید شخصی که نه بهش توهین کرده نه بی احترامی رو بلاک کنه 😑😂

من چندین ساله اینستا دارم اولین باره با چنین چیزی مواجه میشم