2777
2789
عنوان

اونایی ک خیانت دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 42 پست
مطمئن نشدم هنوز . دنبال زن خراب رفته شماره میخاسته از ی زن شوهردار 😑 زنگم زده . ولی نمیدونم دیگ موف ...

پس مطمئن نیستی .

خودمم بنظرم بعید بوده خیانت جنسی بااین چیز که گفتی

هزار و یک داستان دیگه ممکنه باشه خب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مطمئن شید .بعد

اگر خیانت بوده و همسرتون رو دوست داریدیا فرزند دارید و زندگیتون رو دوست دارید یه جوری رفتار کنید که قبح قضیه نریزه 

اگرم دوسش ندارید و از خیانت مطمئنیید ،و مهر و طلاق میخواید 

ازش فیلم بگیرید به درد دادگاه بخوره

اول مطمئن شید .بعداگر خیانت بوده و همسرتون رو دوست داریدیا فرزند دارید و زندگیتون رو دوست دارید یه ج ...

چت هاشو با زن شوهردار دیدم. رفتم سراغش... تو تاپیک قبلیم هست جریان کاملش و شات. بچه ندارم دوسشم ندارم دیک. موندم مدرک جمع کنم فقط.، همو فیلم چطور بگیرم خب؟؟؟ مدرک دستم نمیااا  

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

پس مطمئن نیستی .خودمم بنظرم بعید بوده خیانت جنسی بااین چیز که گفتیهزار و یک داستان دیگه ممکنه باشه خ ...

از ی زن شوهردار شماره زن خراب خاسته ... 

نمیدونم از کی‌گوشی مخفی داره 😭

از ی زن شوهردار شماره زن خراب خاسته ... نمیدونم از کی‌گوشی مخفی داره 😭

اون شاتای تاپیک قبلتو دیدم

اخه از کجا انقدر مطمین میگی ؟

بنظر من ممکنه همچین جیزی نباشه اسی و برداشت بد کرده باشی!

تو از کجا بلدی زن خراب بوده من ک هم از شوهرم سرم هم رابطه اوکی بود اخر رفت با یه زن از من بزرگتر متا ...

جریانش‌مفصل تو تاپیک قبلبام هست. میدونم  ک خراب. دقیقااا منم خیلییی سرم. اونیک بهش پیشنهاد داده هم ۱۰ سال از شوهرم بزرگتره و ۳ تا بچه داره 🙂 

چقد هم دردیم. منم میخام جدا شم. 

۱۲ روزه فهمیدم تیکه تیکه شدمممم. همه وحودم اتش گرفته. باورم نمیشع رفته با ناموس‌یکی دیگ. اگ مطلقع بود بهتر بود‌ . خیلییی جانماز اب میکشه و بازیگر‌خوبییه. منع میکرد بقیه رو ..و .... حوری‌ک ب جشماتم شک میکنی  انقد فیلم بازی میکنه . شما چیکار کردی مدرک داری؟؟؟ چطور میخا اقدام کنی. قربون دلت. منم مردم فقط خاک نریختن روم. 🖤💔

خب وقتی نزدیکی میکنه با شما دلیلی نداره که با کس دیگه ای باشه مگر اینکه شخصیتش تنوع طلب باشه

فقطططط دنبال سک. س‌. حتما مریض دیک. شما اقایی؟

یه دوربین کوچیک بزار توی ماشینش یا باید به یکی پول بدی ازین زن خرابا تو تله بندازیش

دوربین،چطوری ؟،

خب زن خراب باید بزنگم پلیس خودشم میوفته دام نمیکنه ک