2777
2789
عنوان

اونایی ک خیانت دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 42 پست
فقطططط دنبال سک. س‌. حتما مریض دیک. شما اقایی؟

بنده روانشناس و مشاوره خانواده هستم ،

علت اینکه همسر شما مدام دنبال رابطه است اینه که احتمالا آنچنان که باید در رابطه زناشویی به اوج نمی‌رسه و فقط تخلیه میشه 

تو چت چیاگفته بودن

تاپیک قبلیم هست. اونک گفتم فک نمیکردم تاپیک،خیانت بزنم. تا اخر بخون حریانو میفهمیی. رفتم زنه رو دیدم. 

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شاتای تاپیک قبلتو دیدماخه از کجا انقدر مطمین میگی ؟بنظر من ممکنه همچین جیزی نباشه اسی و برداشت ب ...

رفتم زنه رو دیدم دیک. مگیفت دنبال زن خراب بوده

بعد بهش زنکید جلو من پیام داد. گف شماره مخفی دارم ی شماره داد زنه ک من نداشتمش.بعدم گف امروز زنگ زدم ب اون شماره ک بهم دادی برنداشته. شب قبلش باهم رابطه داشتیم😭 پس براچی زنگ زده بود؟؟؟ برا دعا کردن؟؟،

ب این زنه متاهل هم میگف تو ک منو قبول نکردی 😭😭😭😭😭

جریانش‌مفصل تو تاپیک قبلبام هست. میدونم ک خراب. دقیقااا منم خیلییی سرم. اونیک بهش پیشنهاد داده هم ۱ ...

فدات شم خیلی سخته درکت میکنم از من پشیمون نیست هنوز با زنست وقتی گفتم طلاق قبول کرد و الانم داریم توافقی جدا میشیم من شکایت نکردم چون خودش ترسید گفت طلاق میدم مهریه هم میدم ولی دلم خیلی شکسته بابت زندگی ک با چنگ و دندون ساختم و سر یه ادم خراب بهم ریخت 

فدات شم خیلی سخته درکت میکنم از من پشیمون نیست هنوز با زنست وقتی گفتم طلاق قبول کرد و الانم داریم تو ...

دردناک ترین چیز تو دنیا همینه‌ . از هرچی‌میترسیدم سرم اومد. 

اولین بار بود ازش میدیدی؟؟؟ بچع دارین؟ 

چن وقته ازدواج کردین؟ 

من باورم نمیشه شما،جطور باور‌ کردی؟ 💔 

توافقی خیلی خوبه کارتون راحت درست میشه طول نمیکشه. ولی شوهر من از اون اذیت کناس. 

دردناک ترین چیز تو دنیا همینه‌ . از هرچی‌میترسیدم سرم اومد. اولین بار بود ازش میدیدی؟؟؟ بچع دارین؟ چ ...

بار اول نبود شوهر منم قبلا طلاق نمیداد اینبار مشتاقه باور ک نکردم هیچی هنوزم حالم بده من دوسش داشتم 

بار اول نبود شوهر منم قبلا طلاق نمیداد اینبار مشتاقه باور ک نکردم هیچی هنوزم حالم بده من دوسش داشتم

اخه خیلی ادا خوبا درمیاورد شوهر من. همیشه کسایی ک خیانت کرده بودن منع میکرد و .... کلی بد میگفت. حالا رفته ب ناموس یکی دیگ پیشنهاد داده باورش سخته

شوهر شما چطور بود  ؟؟؟ 

اخه خیلی ادا خوبا درمیاورد شوهر من. همیشه کسایی ک خیانت کرده بودن منع میکرد و .... کلی بد میگفت. حال ...

شوهر منم خوب بود انقدری ک اول ک قضیه خیانتشو فهمیدم میگفتم ن باورم نمیشد تا برام ثابت شد 

شوهر منم خوب بود انقدری ک اول ک قضیه خیانتشو فهمیدم میگفتم ن باورم نمیشد تا برام ثابت شد

منم همشششش میگم دروغه . اخخخ قلبم💔💔

ب شوهر خانمه نگفتی؟

شوهر شما کل زندگیش خلاصه شده تو پایین

ادما اینجوری نیستن گلم این کار یه ادم نیست

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍