2777
2789
عنوان

همکار سابق آقام بعد هفت سال

173 بازدید | 9 پست

م..من سال ۹۶ اینا جایی میرفتم سرکار که جووش زیاد جالب نبودم و بین ۷،۸تا آقا که اونجا بودن ، همه دنبال دوستی بودن 😕 بعد دیدم صاحب کارمم هر روز به بهانه ای منو میکشونه دفترش یا لقمه میگیره برام و....که من کلا دیگه نرفتم 😐 الان این همکار سابقم از همون موقعه هر چند وقت یه بار پیام میداد و من جواب نمی‌دادم 😐 چند وقت پیش یه پسره اومد شماره بهم داد که فهمیدم شماره همین همکار سابقمه گفته برو شماره منو بده😑الان ۷سال میگذره و همکارم پیام میده خانوم فلانی ، دلم برات تنگ شده و می‌خوام ببینمت😕😑 بنظرتون برم ببینمش؟ بنظرتون چی میخواد؟😕

بلاک

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

دلیل اینکه بلاک نمیکنی چیه؟ 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اون موقع جواب ندادی حتما دلیلی داشته الان یادت نیست 

پس الانم محلش نده 

چرا بجای اینکه خورش بیاد شماره داده به یه پسر دیگه 

اینجوری ادما بیشتر شرط بندین  با دوستا وهمکاراشون که ببین با فلانی وارد رابطه میشم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.