2777
2789

قدم ۱۶۵

وزنم ۸۰

۲۰ تا اضافه دارم 

چیکار کنم لاغر بشم 

خسته شدم 

هی رژیم میگیرم ولش میکنم

🥲🥲🥲🥲اصلا میتونم لاغر بشم ؟؟؟

بعضیا چیکار میکنن همه چی هم میخورن اما انقدر خوش اندامن

هرتجربه دارین از لاغر شدن بگین

یه وعده غذا بخور بقیش نخور لاغر میشی من الان ۳ کیلو کم کردم با ابن روش

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یه وعده غذا بخور نون هم حذف کن لاغر میشی

خودتون تجربه داشتین؟

الان  ی وعده میخورم ولی انگار استپ شدم

۷ ماه پیش حامله بودم ۱۰۲ کیلو شدم ۸۰ الان ی ماهه وزنم همینه دیگه کم نمیکنم

یه وعده غذا بخور بقیش نخور لاغر میشی من الان ۳ کیلو کم کردم با ابن روش

تو چند وقت؟

شیرینی و فست فود اینا هم میخوری؟

اون ی وعده غذا که میخوری غذای سفره اس یا رژیمی؟

بحث ژنتيک و ژن هاي مقاوم به چاقی به كنار 

كم اشتهايي به كنار

تيروئيد پر كار كمبود هاي ويتامين مشكلات گوارشي و جذب ناكافي بيماىي هاي پزشكی به كنار

مزاج خشک مثل سودا و صفرا هم به كنار 

تحرك و ورزش باشگاه سبک زندگی سالم متابوليسم بالا به كنار  روزه گرفتن به كنار

بعضيا رژيم هاي عجيب غىيب ميگيرن مثلا هيچي نميخورن هيچي عملا

يا فقط يك نوع خوراكي اونم فقط تو يه وعده مثلا خواننده هاي كره اي غذاشون فقط روزي يه دونه سيب هست با قرص هاي مكمل كه بدنشون ضعيف نشه مثلا از صبح تا شب فقط يدونه سيب ميخوره ...

يا خيليي كالري شماىي ميكنن بعضي ها هم كه انگل دارن يه عده هم هرچي ميخورن پشت سرش قرص ميخورن كه اسهال بشن يا استفراغ عمدي .... غير از اينا لاغري علتي نداره 

تو چند وقت؟شیرینی و فست فود اینا هم میخوری؟اون ی وعده غذا که میخوری غذای سفره اس یا رژیمی؟

یک هفته میشه شایدم کمتر 

نه اصلا شیرینی و فست فود حذف 

فقط یک وعده ناهار ساعت ۱۲ تا یک ظهر ناهار عادی همه میخورن منتها مثلا اگه ۲۰ قاشق می خوردم تو غیر رژیم الان ۱۵ تا می خورم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

یک هفته میشه شایدم کمتر نه اصلا شیرینی و فست فود حذف فقط یک وعده ناهار ساعت ۱۲ تا یک ظهر ناهار عادی ...

عالی من از امروز دوباره شروع میکنم 

ناهار بورانی اسفناج خوردم بدون نون شبم ی سالاد میخورم 

ی هفته رعایت کنم ببینم از استپ درمیام 

یک هفته میشه شایدم کمتر نه اصلا شیرینی و فست فود حذف فقط یک وعده ناهار ساعت ۱۲ تا یک ظهر ناهار عادی ...

میوه و لبنیات اینا میخورین؟چقدر ؟

من متاسفانه خیلی میوه دوست دارم 

و الانم که تابستون و میوه اش

عالی من از امروز دوباره شروع میکنم ناهار بورانی اسفناج خوردم بدون نون شبم ی سالاد میخورم ی هفته رعای ...

من در اومدم از استپ فقط ناهار خودم شام صبحانه میان وعده نه یه شوک به بدنم وارد شد

میوه و لبنیات اینا میخورین؟چقدر ؟من متاسفانه خیلی میوه دوست دارم و الانم که تابستون و میوه اش

این رژیم به مدت دو هفته بدون میوه لبنات گفت بگیر فقط ناهار بخور بعد که از استپ در اومدم برنج نصف مقدار همیشه میوه یکی لبنات هم در حد چند قاشق مثل فستیگ از ۱۲ تا ۱۶ ظهر وقت داری بخوری چون سوخت ساز زیاده بعدش دیگه نخور تا فردا