2777
2789
عنوان

شیرم خیلی کمه 😔

146 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من بچه اولمه . اوایل به خاطر عدم آگاهی و به توصیه دور و بری ها به بچه شیرخشک دادم با شیشه . دیگه همین شد که بچه سینه مو پس زد که زد . تا پنجاه روزگی که دوباره برگشت به سینه . از اون موقع تا الان که شش ماهشه هر کاری میکنم این شیر زیاد نمیشه که نمیشه . از خوراکی ، سویق، شیرافزا ، یه نوع قرص که گفتن هورمون شیر رو فعال می‌کنه . بیشتر اوقات شرمنده بچم میشم که مک میزنه ولی هیچی نیست . دیگه امید نداشته باشم به بیشتر شدنش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدت طولانی شیر ندادی واسه همون کم شده.چرا بهش شیر خشک نمیدی؟

عزیز زن داداش منم الان یک ماه هست بجه ش بدنیا اومده ولی یه قطره شیر نداره حتی شیر اغوز هم نداشت

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
میگن رازیانه خوبهولی بستگی داره بچه دختر باشه یا پسرمن شنیدم دلستر هم خوبه ولی چقدر حقیقت داره نمی د ...

پسره . یه مدت قرص شیرافزا که رازیانه داشت می‌خوردم دیگه نخوردم چون اثر خاصی هم نداشت . دلستر موقتیه برا یه روز خوبه 

عزیز زن داداش منم الان یک ماه هست بجه ش بدنیا اومده ولی یه قطره شیر نداره حتی شیر اغوز هم نداشت

ای بابا .اونجوری هم خیلی سخت بوده . من شیر داشتم اما یه کم دیر اومد . همین گرفتارم کرد .

شاید فکر میکنی سینه تو یکم فشار بده ببین چقد میاد قدرت مکش بچه ها زیاده گاهی شیر سرازیر نم ...

فشار میدم در حد چند لحظه به صورت خطی میاد دیگه تمام میشه . با شیر دوش برقی میدوشم به زور به سی میل هم نمی‌رسه . فقط اول صبح از صدای قورت بچه و سفتی سینه م حس میکنم یه کم بیشتر دارم که میخوره ولی بازم زود تموم میشه.

بعضیا شیر ندارن کلا.بعضیا دارن ولی ی مدت نمی‌دن کم میشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪