2777
2789
عنوان

زندگی با پدرشوهر

482 بازدید | 36 پست

خانوما من خیلی ادم صبوریم ولی دیگه دارم کم میارم

روزی که همسرم حلقه دستم کرد دوتایی بودیم

بهم گفت پدرم پیره ولی همه کاراشو میکنه تمیزه قبول میکنی کنار بیای باهاش

منم فکر نمیکردم اینجوری باشه قبول کردم گفت بتونم جدا خونه میگیرم ولی هنوز نتونسته

الان سه تایی زندگی میکنیم

ایشون دستشویی نمیره درست حسابی همش کثیف میکنه فرشو زمینو زمانو

با بی پولی بی فرشی با بی کابینتی با همه چی کنار اومدم از همه چی گذشتم خودم کار میکنم 

سکوت میکنم

ولی امروز دیگ خستم

خونه بوی تمیزی نمیده

حالم از خونه رویاهام بهم میخوره

اعتراض کردم ب همسرم اومدم خونه بابام 

میگم تو زندگیت شدم عروس مرده! نه تازه عروس

ولی عذاب وجدان دارم 😔نکنه اشتباه کردم؟

نکنه سر پدرمادرم بیاد خدایی نکرده؟😔دارم دیونه میشم

همش میگه درست میشه صبر کن یه سال دیگ

ولی واقعا نمیتونم حال روانم خوب نیست

دلم خونه تمیز میخاد

نه بوی.... بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنجکاو شدم دلیل انتخابت رو بدونم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

حق داری عزیزم. حتی خدایی نکرده از سمت شما هم این مشکل بود همسرت حق داشت نخواد شرایطو. اما راهش قهر کردن نیست. باید با همسرت منطقی صحبت کنید و یه راه حل دیگه‌ای پیدا کنید که هر دوتاتون روش توافق داشته باشید

خوب شغل همسرت چیه؟

درامدش کمه واقعن ؟ یا خودش تلاش نمیکنه؟

پدر شوهرت امکان عمل نداره ؟ یا تواات فرنگی بخرید

هم شما حق دارید هم اون پیرمرد گناه داره

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست