2777
2789

همه چیز رو میگم که بهتر راهنماییم کنید 

از ساعت ۷ صبح تا ۵عصر سرکاره.کارش پشت میز هست و برای همین کمردرد داره...

اصلا اهل کمک کردن نیست حتی یه لیوان آب میخوره نمیذاره روی سینک

چندوقتیه لباسشویی نمیشه راه بندازم،لباسها رو خودم میشورم

دیروز خواست حموم بره گفتم تیشرت و شلوارت رو خودت بشور...

برگشت گفت پس تو رو برای چی گرفتم؟

از حرفش خیلی ناراحت شدم؛بنظرم پشت حرفش فکرنبود و قصد توهین نداشت

ولی باحرفش سرسنگین شدم،باهاش سرسفره ننشستم؛اصلا همه بدیهاش مدام توی ذهنم پررنگ میشه از دیروز

بنظرتون به سرسنگینیم ادامه بدم؟یا تخته گاز برم و هرچی توی دلم هست رو بگم که تو منو برای بشوور بساب میخوای و فلان🥲

این هم بگم انگار اصلا حرفش یادش نمونده،میگه ازاینکه گفتم لباسم رو تو بشوری ناراحت شدی؟باشه خودم میشورم،من هم اینقدر ناراحت بودم و نخواستم جلوی دخترم بحث کنم علتش رو نگفتم

عذرخواهی هم کرد ولی نه برای حرفش،چون اصلا یادش نمونده چی گفته و معنی بدی داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب بهش بگو از چی ناراحت شدی 

قهر کردن بدون بیان علت چه فایده داره،هرچند که من حتی قهر کردن رو هم توصیه نمیکنم،خدا بهمون زبون داده که ازش استفاده کنیم و ناراحتیامون رو بگیم

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

شوهرمن ازهمین اول زندگی ازاین بدترامیگه ولشون کن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

واقعا بدون فکر میگن . کلا میخوان فقط حرص ادم رو در بیارن عین بچه های شیطون .  من سر به سرش میذارم و تبدیلش میکنم به شوخی ‌ مثلا میگم برای این که بختت باز بشه یا مثلا میگم برای این که یه ملکه توی خونه ات باشه . کلا یه چیزی میگم اونم میخنده و ماجرا میگذره . ولی خوب اصل مشکل الان لباسشویی هست اگر اونو درست کنی این مشکلاتم نمیشه . خصوصا اقایونی که خانم خانه دار دارن ذهنشون اینجور طبقه بندی شده که کار بیرون با منه پس کار خونه با خانومه . حتی اکثرا کار خونه رو سخت نمیدونن که از یه جهاتی درسته مثلا این که ادم زور بالای سرش نیست لزوما سر ساعت خاصی لازم نیست کاری کنه برنامه و اختیار با خودشه ولی خوب باعث میشه زحمت خانم رو کم ببینن یا احترامشو نگه ندارن .  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚