2777
2789

بچه ها بنظرتون اگه پسری خانوادش رو درجریانن بذاره که فلان دختر رو دوست داره و با اون دختر کلی تو شهری که درس میخونه بیرون بره و فلان

اینکه خانواده پسر درجریان باشه دلیل میشه و تضمینی هست که مثلاً بعد ۲،۳سال بیاد خاستگاری دختر.؟

ولی خب خانواده ی دختر کاملا مذهبی و سنتی ان حالا بجزدخترشون....

و از ۲ فرهنگ متفاوتن

و هر وقت دختره میگه بیا خاستگاری پسر بهونه بیاره ک من هنوز شرایط اوکی نیست بذار ۲ سال بعد  و درحالی ک دانشجوی ی رشته علوم پزشکیه و تو شهرشون هم خونه هم داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دلیل نمیشه. دلتو خوش نکن. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همین اختلاف فرهنگی خودش معضلیه برای این رابطه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه ما یه پسر همسایه داریم همه دوستدختراشو میاره خونه به مامانبزرگش معرفی میکنه بعد دو سه ماه میپرسی چی شد میگن کات کرد و دوباره روز از نو روزی از نو

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

فکرنکنم ربطی داشته باشه چون حالا دوست پسر خودم هیچی ولی کلا تو دوروریام دارم میبینم پسره تو همون ماه اول دختره رو به مامانش معرفی میکنه ولی خب چند وقت بعد کات میکنن خیلی تضمین کننده نیست چون پسرا معمولا راحت ترن تو این چیزا راحت میرن میگن ولی خب مثلا یه دختر ماهی یه پسرو نمیتونه بره نشون خانوادش بده بگه دوست پسرمه میذاره رابطه جدی تر بشه ولی پسرا اینطوری نیستن