منم نمیتونم باشگاه برم تو خونه صبحا با شکم خالی قبل از اینکه همه بیدار شن انجام میدم ۴۵دقیقه الی یکساعت
من طناب میزنم با حلقه با یسری ورزش که تو گوگل پیدا کردم با کش مینی لوپ گرونم نیس حدود ۱۰۰ هزارتومنه
صبحا یه لیوان ابجوش بیار یه قاشق خاکشیر و دانه چیا بریز داخلش با یه قاشق ابلیمو بزار رو میز سرد شه تا سرد میشه ورزش کن بعد از ورزش نوش جان کن(البته یخ نشه بزار ولرم باشه) دیگه در طول روز کمتر گشنت میشه شکم پهلوتم کوچیک میکنه بعد صبحونه رو سعی کن پروتیین بخوری مثلا تخممرغ ابپز یا نبود نون پنیر با یدونه خرما فقط به هیچ وجهه مربا و نوتلا نخور صبحا اینم باعث میشه در طول روز سیر بمونی و انرژیتم نیفته بعد دیگه کارای روزمره اتو انجام بده ناهار و شامم کم بخور بجاش سالاد زیاد بخور بجای سس از ماست یا ابغوره و ابلیمو استفاده کن سالاد محبوب من سالاد شیرازیه
ماستی که میخوری یونانی بود بهتره نبودم اشکال نداره ماست معمولی کم چرب بگیر
برنج و نون سفید کمتر بخور سعی کن بجای نون سفید نون سنکگ یا نون جو بخوری نون جو که عالیه ولی هرکسی خوشش نمیاد دیگه
برنجم یهو قطع نکن چون هم ولعت بیشتر میشه براش هم اینکه مهمونی جایی میری نمیشه نخوری فقط کمترش کن خونه خودتون اگه بقیه ام میخورن کلا روغن رو برنج نریز یا روغن زیتون بریز ولی خودت بهتره بدون روغن بخوری واسه خودت یه بشقاب جدا کن واسه بقیه روغن بریز بعد دیگه دمنوش بدون قند بخور اولش سخته ولب بعدش عادت میکنی اگه ام نتونستی توت بگیر یا این قندا که با عناب و اینا درست میشن من کلا هیچی با دمنوشام نمیخورم
دمنوش چای سبز دمنوش نعنافلفی دمنوش زنجبیل
اگه چای سیاهم مصرف داری دارچین بریز توش هم قندو پایین میاره هم مقاومت به انسولین رو کم میکنه تو غذاهاتم میتونی بریزی بعد اینکه این دمنوش هارو زیاد نخور هرروز یک لیوان کافیه
و اینکه اب زیاد بخور و سعی کن بجای اب خالی دتاکس واتر درست کنی بخوری بزن گوگل انواعش میاد هم چربی سوزن هم به سلامت پوستت کمک میکنن
خلاصه اینکه اروم و اهسته پیش برو ورزشتم از روزی بیس دقیقه شروع کن و کم کم زیادش کن که زده نشی و استمرار داشته باش حتما به وزن دلخواهت میرسی قند و شیرینی رو قطع کن کامل اگه بیماری خاصی نداری یه هفته بعدش میبنی کامل پف صورت و بدنت خوابیده
من ۱۴ روزهه اینکارو انجام میدم ۳ کیلو کم کردم تجربه این ۱۴ روزمو گفتم برات امیدوارم توام نتیجه بگیری ازش 😊