2777
2789
عنوان

فمتو چقدررر گرونه🥴

447 بازدید | 48 پست

زنگ زدم بیمارستان نور، عمل فمتو اسمایل ۵۰تومن!

لازک و پی ار کی ۲۵تومن اینا شهر خودمون انجام میدن( ساری)

من فعلا ۵۰ تومنم ندارم داشته باشمم خیلیی زیادهههه

لازک و پی ار کی به جز درد و نقاهت و اینا مورد دیگه ای نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریار گرون تر از مطهریه

از مطهری هم قیمت بگیر

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من تهران نیستمشهریار و مطهری چیه؟نور تو شهریاره؟

بیمارستان نور شهریار

کلینیک نور مطهری

آره

مطهری معمولا پنج تومن قیمتاش پایین تره

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

دستگاهاش فرق ندارن؟

فکر نمیکنم زیاد تفاوتی داشته باشن

بیشتر پول اسم و رسم محله رو میگیرن

🔴 تعرفه جدید (سال 1404) جراحی‌های حذف عینک (لیزیک) بیمارستان نور شعبه مطهری

🔻پی آر کی: 22 میلیون تومان

🔻ترنس پی آر کی: 28 میلیون تومان

🔻فمتولیزیک: 35 میلیون تومان

🔻فمتواسمایل: 40 میلیون تومان

🔴 تعرفه جدید (سال 1404) جراحی‌های حذف عینک (لیزیک) بیمارستان نور شعبه شهرری

🔻پی آر کی: 17 میلیون تومان

🔻ترنس پی آر کی: 22 میلیون تومان

🔻فمتولیزیک: 30 میلیون تومان

🔻فمتواسمایل: 35 میلیون تومان

🔴 تعرفه جدید (سال 1404) جراحی‌های حذف عینک (لیزیک) بیمارستان نور شعبه کرج

🔻پی آر کی: 22 میلیون تومان

🔻ترنس پی آر کی: 28 میلیون تومان

🔻فمتولیزیک: 29 میلیون تومان

🔻فمتواسمایل: 39 میلیون تومان

🔴 تعرفه لیزیک بیمارستان نور در شعبه مرکزی واقع در بلوار اسفندیار به شرح زیر است. در جشنواره ۲۰ درصد این مبالغ کسر می‌شود.

🔻پی آر کی: 25 میلیون تومان

🔻ترنس پی آر کی: 30 میلیون تومان

🔻فمتولیزیک: 40 میلیون تومان

🔻فمتواسمایل: 45 میلیون تومان

🔻فمتوپرو: 60 میلیون تومان (فقط در همین شعبه ارائه می‌شود)

🔻اسمایل پرو: 70 میلیون تومان (ففط در همین شعبه ارائه می‌شود)

📊قابل توجه همراهان عزیز نرخ‌های جراحی‌های حذف عینک موسوم به لیزیک در شعب شهر ری و مطهری اقتصادی‌تر است و با نرخ‌های پایین‌تری انجام می‌شود. در صورتی که علاقه مند به دریافت نرخ‌های این مراکز هستید شعبه مدنظر را دایرکت کنید

🌹🌷🌿

🔴 تعرفه جدید (سال 1404) جراحی‌های حذف عینک (لیزیک) بیمارستان نور شعبه مطهری🔻پی آر کی: 22 میلیون تو ...

خدا خیرت بده

اینا رو تو کانالی جایی میذارن؟

مگه یه بیمارستان نباید همه شعبه هاش یه قیمت باشه؟🤧

خدا خیرت بدهاینا رو تو کانالی جایی میذارن؟مگه یه بیمارستان نباید همه شعبه هاش یه قیمت باشه؟🤧

t.me/NoorEyeHospital

از این کانال استعلام گرفتم