2777
2789
عنوان

ادرار تو میوه لطفااا بباین

160 بازدید | 12 پست

توروخدا رد نشین نظر بدین

من پدرم فوت شد وقتی به دنیا اومدم! و مامانم منو بزرگ کرد اما خیلی حال روحیمو داغون کرد قبلا یه دختر با اعتماد به نفس بودم ولی الان داغونِ داغونم منظورم اینه درسته از همه چیش گذشته اما انگار زندگیم تباه کرد در ازاش

خشم و عصبانیت مدام منو داغون کرد به مامانم که گفتم میگه به خاطر شرایط تو حق نداری چیزی بگی من مادرم و ...

دیروز معذرت خواهی کرد کلی ولی من خیلی خنثی‌م به خدا دست خودم نیست خنثی شدم بعدشم حالم از رفتارای خوبش بهم خورد حالا که خوب ریده به من میخواد خوب رفتار کنه من که دیگه مثل سابق نمیشم

بعد من باهاش سرد رفتار کردم باعث شد بازم امروز عصبانی شی و میگه الان دیگه بود و نبودت برام فرق نمیکنه برگردم عقب نمیارم بزرگت کنم قدرنشناسی و ... تو پر وجودت کینه و تنفر  و ... 

به نظرتون حق با کیه خواهشا بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان🤢

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم سعی کن با مادرت زیاد راجع به این چیزا حرف نزنی ..

کلا سعی کن خیلیییی طولانی با هم حرف نزنید...

هی بیا یه احوالی بپرس بگو خوبی . و چه خبر و رد شو...

باهاش خوب باش ولی اصلا دیگه نمیشه یه رابطه عمیق و صمیمی بسازی ...   گلایه کردن و گذشته ها رو جلو چشمش اوردن هم کار درستی نیست اون نمیتونه دیگ۶ جبران کنه توام نمیتونه اون چیزی که میخوای رو بهش بفهمونی

یه رابطه سطحی خیلیییییی معمولی 

در مورد مسایل خیلی حساس در مورد خاطرات و گذشته و حتی اینده و...  اصلا باهاش حرف نزن..

حرفات بیشتر در مورد مسائل پیش پا افتاده و روزمره  مثل شام چی بخوریم و هوا چه گرمه و اون لباسه بهت میاد و ازین چیزا باشه و رد شو...

عزیزم اینجور که دل شما شکسته ما فقط میتونیم‌ دلداریت بدیم . ما در مقام قضا نیستیم که قضاوت کنیم 

. گاه مشکلات زندگی برای یک مادر اینقدر زیاد میشه که کنترل رفتار خودشو ازدست میده .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم سعی کن با مادرت زیاد راجع به این چیزا حرف نزنی ..کلا سعی کن خیلیییی طولانی با هم حرف نزنید...ه ...

اول اینکه خیلی ممنون که وقت گذاشتی خوندی و نظر دادی دوم اینکه آخه عزیزم میدونی من سعی کردم اینجوری باشه ولی نشده مثلا از نظر خودش یه سری دلسوزی ها و انتقاد ها  داره که واقعا انتقاد و دلسوزی هم نیست دخالت و حرفای زشت و دل شکستگیه خودش میاد شروع میکنه راجب همه چی نظر میده