2777
2789
عنوان

خانواده ام پول لپ تاپمو خرج کردن

137 بازدید | 16 پست

میخوام لپ تاپ بخرم اونم استوک

چون پول نوشو ندارم

خانواده ام نه تنها هیچ پولی بهم ندادن کمک هزینه دانشگاهمم خرج کردن

کاش هیچوقت تو این خانواده به دنیا نمی اومدم

وقتی ام دبیرستانی بودم با اینکه سمپاد بودم برام گوشی نخریدن مدیر مدرسه ام یه گوشی ساده خرید که هنوزم که هنوزه گوشی دستم همونه

الانم با اینکه یه دانشگاه خیلی خوب و رنک یک کشور دارم درس میخونم کمترین اهمیتی نمیدن به درسم

یک سال کامل گفتم لپ تاپ میخوام نیازش دارم انگار نه انگار

ان چیز که در جستن آنی،آنی

وام ضروری دانشگاه بگیر 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه لپ تاپ چقدر شده انشالله خودت موفقشی نیاز به کسی نداشته باشی

خوبش 50تا 60 شده 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

مگه لپ تاپ چقدر شده انشالله خودت موفقشی نیاز به کسی نداشته باشی

خیلی گرونه من واسه کارای مهندسی مکانیک نیازش دارم نوش حدود۶۰ تومنه

استوکش ۳۰یا۴۰

ولی همونم من ندارم

یکی اصن درس نمیخونه همه چی در اختیارش میزارن

من کل زندگیم هزارتا مقام و فلان داشتم بهترین مدارس و دانشگاه بودم کمترین امکاناتی ندارم

خیلی گرونه من واسه کارای مهندسی مکانیک نیازش دارم نوش حدود۶۰ تومنهاستوکش ۳۰یا۴۰ولی همونم من ندارمیکی ...

برو سر یه کاری

پس انداز کن شاید تونستی بخری  

واسه منم نمیخرن تیزهوشان ششم به هفتم دادی؟ چندتا سوال جواب دادی کلاس هم می‌رفتی یا نه من چند روز پیش دادم 77 تا  از 120 تا جواب دادم ولی امیدی ندارم با اینکه 2 تا کتاب تست هم داشتم ولی هیچی نزدم چون امیدی نداشتم واسم دعا کنید قبول شم 

جهنم اینه که "هرروز از خواب بیدار شی و ندونی چرا زنده ای..! "

خیلی گرونه من واسه کارای مهندسی مکانیک نیازش دارم نوش حدود۶۰ تومنهاستوکش ۳۰یا۴۰ولی همونم من ندارمیکی ...

مثل من عین چی درس می‌خواندم ولی یه مدرسه سطح خیلی خیلی پایین می‌فرستادن البته بازم خداروشکر 

جهنم اینه که "هرروز از خواب بیدار شی و ندونی چرا زنده ای..! "

درکت میکنم من خودمم درسم خوب بود پول ندادن برم دانشگاه 

آرزوی لپ تاپ داشتم هی جوانیمون سوخت 

ناراحت نباش ببین سرای ایرانی قسطی بهت نمیدن 

یا طلایی چیزی نداری بفروشی بخریش مطمعن باش این روزا تموم میشه روز های خوبت هم میرسه

برو سر یه کاریپس انداز کن شاید تونستی بخری

نمیشه خونمون روستاس

دانشگاهم بودم میخواستم برم ولی چون ممنوعیت ورود و خروج داره خوابگاه نشد

درکت میکنم من خودمم درسم خوب بود پول ندادن برم دانشگاه آرزوی لپ تاپ داشتم هی جوانیمون سوخت ناراحت نب ...

یه گوشواره داشتم همونو فروختم واسه کتاب تستای کنکورم

یه گوشواره داشتم همونو فروختم واسه کتاب تستای کنکورم

رشتهت چیه 

تدریس خصوصی انجام بده