2777
2789

بچه ام زود دنیا اومد  ۳۲ هفته 

۵۰ روز بستری بود که ده روزشو من رفتم بیمارستان بهش رسیدم شیر پوشک اینا ‌..

اولین بچه ام اولش بلد نبودم  ولی تقریبا یاد گرفتم.

بعدش که مرخص شد مامانم خواهرم ازش مراقبت می کنن 

خواهرم ۱۲ سال بچه دار نشد 

تو این ده روز یک بار هم بچه رو ندادن  بغلم   هی ایراد گرفتن  بچه رو بد بغل کردی فلان بسان  

شوهرمم میاد خونه ی بابام  هی به من نگاه می کنه   ببین بچه رو نگه می دارم یا نه ! 

من چطور بس ده روز بیمارستان نگه داشتم   بعدا شوهرم می کوب سرم مادر خوبی نبودی 

تو حسرت یک بار بغل کردن بچه ام موندم 

درست نیاز به کمک دارم نه اینکه ۲۴ ساعتی بغل خواهرم مامانم باش    بهشون می گم  حرفمو گوش نمیدن  واقعا  خییلی ناراحتم   آبرومم بیش این اون هم رفت که هر موقع فامیلامون اومد  بغل خواهرم بود  اون شیر داد  

واقعا سربسته طوری که خواهرم ناراحت نشه گفتم حداقل دو بار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شوهرت وقتی میاد بکو بره بگیره بیاره بده به تو

بعد چند دفعه که تکرار شد به ابجیت بگو شوهرم ناراحت شده گفته بچه نیاز به محبت مادر داره باید بیشتر پیش تو باشه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

سلام گلم قدم نو رسیده ات مبارک باششه بچه اتو بردار بروو خونتون دلیل نداره دیگه خونه مادرت بممونی گلم فقط برو خونت تا از زندگیت سر در بیاری

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

هر وقت دلت خواست بدون تعارف برو بهشون بگو بچمو بدین میخوام بغل کنم... حتی شده به زور

یعنی چی که دست بقیه‌ست

اون بچه لازم داره پوستش بخوره به مادر، خود شما هم همین‌طور باید با بچه تماس داشته باشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چشم پزشکی بردیم گفتن دو بار دیگه

رتینوپاتی در نوزادان زودرس یا می‌تواند سبب کوری شود. این بیماری در گذشته ناشی از استفاده از مقادیر زیاد اکسیژن در دستگاه‌هایی بود که نوزادان زودرس در آن‌ها نگهداری می‌شدند