2777
2789

همیشه گوشت و مرغام رو یخ زده میزارم یه عمره اینطور میخوریم

بعضیا میگن خوب نیس 

پس شما چیکار میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه فرقی میکنه جه جوری یخ  ش آب بشه اکه ضرر ی باشه کلا به خاطر فریزری بودنشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بیرونم میگن خوب نیس فقط تو یخچال بزاری اینطوری که یه روز طول میکشه تا باز بشه

یعنی نباید بذاری بیرون ک یخش واشه؟

باید بذاری یخچال بعد ک یخش واشد برداری؟

کدوم احمقی اخه این حرفو زده😐

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بذارمایکروریخش بازشه یااینروزادوساعت بیرون باشه اب میشه من مرغ میندازم داغ ابگرم ونمک   گوشتم بایه ذره اب میزارم توقابلمه شعله کم میکنم یخش بازمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یعنی نباید بذاری بیرون ک یخش واشه؟باید بذاری یخچال بعد ک یخش واشد برداری؟کدوم احمقی اخه این حرفو زده ...

این پیامهای دکترا که هر دفعه یه تز میدن .از طب سنتی یا دکتر الکیا