2777
2789

از وقتی نمرات نهایی اومده همش تو تخمین تراز و رتبه هام، کلافه شدم دیگه🥲 منطقه ۲ هستم

تراز ۸۳۰۰ کنکور 

ریاضی ۲۰

فیزیک ۱۹.۵

عربی ۱۹

دینی ۱۹

زیست ۱۸.۷۵

هویت ۱۸.۲۵

ادبیات ۱۸.۲۵

شیمی ۱۸

زبان ۱۷.۲۵

سلامت ۱۷.۲۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تراز نهایی بالای ۸۸۰۰ هست قطعا.. شایدم ۹۲۰۰ اینا 

خیلی سخت بوده نهایی واقعا 

بنظرم فیزیو قطعا میاری

دارو تیپ سه میاری.. پزشکی ازاد و تعهدی هم میشن

.. پزشکی دولتی هم میاری بنظرم 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

تراز نهایی بالای ۸۸۰۰ هست قطعا.. شایدم ۹۲۰۰ اینا خیلی سخت بوده نهایی واقعا بنظرم فیزیو قطعا میاریدار ...

خدا کنه بالای ۸۸۰۰ بده 

تخمین تراز ها ک میدن ۸۷۰۰🥺

پزشکی دولتی ک فکر نکنم بیارم به تعهدی هم راضیم بومی استان فارسم دانشگاه هاش به جز شیراز تراز ۸۶۰۰ هم تعهدی گرفته پارسال

شما خودتون امسال کنکوری بودین؟

احتمالا پزشکی تعهدی هم بده فقط دعا کنید مثل پارسال نشه

خدا کنه تعهدی بده🥲

امسال تعداد شرکت کننده ها کمتر شده و ظرفیت ها رفته بالا امیدوارم اوضاع بهتر شده باشه اگه تو ذوقم نخوره

خدا کنه بالای ۸۸۰۰ بده تخمین تراز ها ک میدن ۸۷۰۰🥺پزشکی دولتی ک فکر نکنم بیارم به تعهدی هم راضیم بوم ...

تخمین بگه ۸۷۰۰... امسال سیصد تا اینا بذار روش 

میانگین افتضاح پایین بوده

حدود ۹۰۰۰ میشی و تراز میانگین میشه ۸۷۲۰

دارو دولتی میاری 

پزشکی ازاد و تعهدی

دولتی تیپ سه هم میاری پزشکی فکر کنم

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

خدا کنه بالای ۸۸۰۰ بده تخمین تراز ها ک میدن ۸۷۰۰🥺پزشکی دولتی ک فکر نکنم بیارم به تعهدی هم راضیم بوم ...

اره کنکوری بودم... ولی باز پشت میمونم

چجوری حساب میکنی به منم یاد میدی؟

تراز نهایی ×۰/۶+تراز کنکور×۰/۴

اره کنکوری بودم... ولی باز پشت میمونم

عریزم زیست۱۹ شیمی ۱۸.۷۵ ریاضی ۱۸.۷۵ فیزیک ۱۸.۵ زبان ۱۷.۵ فارسی ۱۸.۵ دینی ۱۹ سلامت۱۶ هویت ۱۶ عربی ۱۷.۵

تراز کنکورم شده ۹۳۰۰ 

به نظرتون دارو میارم ؟

منطقه یکم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.