2777
2789

من لچیک استفاده میکنم تقریبا۵۰۰تومنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر برا مصرف روزانه میگیزم و رنگاییم ک میگیرم سعی میکنم بروز باشن و اینکه برند زیاد استفاده نمیکنم چون هزینش برا سنگین میشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

فابی فقط خیلییی دوسش دارم رژ مدادیه مخملیه و وقتی میزنی روی لب ماته ترک نمیخوره پوسته پوسته نمیشه بافتش سبکه اتگار نه انگار رژ زدی و واقعا حتی با غذا خوردن تکون نمیخوره خلاصه همچیییی تمومه من ۲۵۰میخرم ولی ۲۲۰ام دیدم 

من بیشتر برا مصرف روزانه میگیزم و رنگاییم ک میگیرم سعی میکنم بروز باشن و اینکه برند زیاد استفاده نمی ...

اتفاقا سعی کن مارک خوب استفاده کنی عزیزم چون نامعروفها پر از سرب و پارابن هست هرچند من به برندای معروف داخلی هم اعتماد ندارم.

.
اتفاقا سعی کن مارک خوب استفاده کنی عزیزم چون نامعروفها پر از سرب و پارابن هست هرچند من به برندای معر ...

همشون یکین تهش خط لب بیشتر

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
نه ...من اصلا هیچی نمی‌زنمرژ میزنم انگار جلوی دهنم و میگیرن و می‌خوام خفه شم🤕🤕🤕🤕

منم نمی‌زنم دوست ندارم نهایتا یک بالم‌لب بیرنگ 

گاهی رژ مکه ای🤣

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️