2777
2789
عنوان

کنکوری هااا بیاین

253 بازدید | 27 پست

من ۲۳ سالمه چند ساله پشت کنکورم دو سال اول چون مسیرو بلد نبودم کمال گرا بودم و اینکه قلمچی هم ثبت نام کرده بودم و پایه ام ضعیف بودم اصلا به آزمونا نمیرسیدم و کلا نا امید شدم درس نخوندم.... بعد اون دیگه آزمون ثبت نام نکردم و خودم پرینت میگرفتم برای آزمون توی خونه امااا به دلایلییی استرسم زیاددد شددد تمرکز نداشتم همش نگرانی دلهوره به حدی که دو بار دست و پام فلج شد و حس نداشتن  بعد چند دقیقه حسشون برگشت اما🥲

کلاا آدم استرسی بودم از همون بچگی چون شرایط زندگیم پر تنش بودد دیگه کنکور باعث تشدیدش شده.... همین امسال به مدت ۳ ماه تپش قلببب شدیدد و بیخوابی داشتم

حالا به هر کی میگم پشت کنکورم هنوز میگن اگه درس خون بودی میخوندی تو اهل درس نیستی و اینا ول کن کنکورووو

۴۰ درصدد شاید تنبلی کردم اهمال کار بودم اما ۶۰ درصدش به همون استرس و نگرانیام برمیگشت🥲

بنظرتون واقعاا باید کنکورو رها کنم اما من همیشه نجنگیده باختم و درست درمون درس نخوندم

اگه خودت فک میکنی بازم به همین منوال پیش بری رهاش کن خودت خودت رو بهتر از هر کسی میشناسی 

یه کار دیگه انجام بده یه مهارت حرفه و 

..

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

اگه خودت فک میکنی بازم به همین منوال پیش بری رهاش کن خودت خودت رو بهتر از هر کسی میشناسی یه کار دیگه ...

👌👌👌هر کاری ام کنم باز دلم پیش کنکور و قبولی میمونه🥲اخه فقط همین یدونه هدف و آرزو رو دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👌👌👌هر کاری ام کنم باز دلم پیش کنکور و قبولی میمونه🥲اخه فقط همین یدونه هدف و آرزو رو دارم

پس باید تلاش کنی اگر واقعا میخوای وگرنه رها کن اعصاب خودتم خورد نمیکنی

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

نه عزیزم هیچ وقت نباید تسلیم بشی دختر فامیل مون بعد ۶ سال دندون پزشکی قبول شد خودم واقعا میدمش چقدر تحقیر میشد ولی این قبلاً رو خودش کار کرده بود  روی زود تسلیم نشدن 

هر روز ۱۵ دقیقه وقت بزار برای خودت مدیشن اعتماد به نفس زود تسلیم نشدن و اینقدر ادامه دادن تا موفق شدن هرچی که دوست دارید بشی تصور کن انگیز ت بیشتر بشه 

بعدشم عزیزم قلمچی خیلی سطح ش بالاس باید آزمون ماز گزینه دو گاج ثبت نام کنی از تجربه و راهنمایی کنکوریا ها استفاده کنی منم دارم از کنکور هایی که دانشگاه قبول شدن کمک میگیرم 

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید

باید خودت بشناسی ببینی نقاط قوت و ضعیف ت چیه هدف از زندگی چیه هدف ت از دانشگاه چیه برو روی ی کاغذ بنویس ببین هدف ت چیه بعد راهنمایی کنکور ها استفاده بکن و ی مشاوره با وجدان میشناسم زود پاسخ سوالات میده اگه خواستی آیدی شو میدم 

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید

باید خودت بشناسی ببینی نقاط قوت و ضعیف ت چیه هدف از زندگی چیه هدف ت از دانشگاه چیه برو روی ی کاغذ بن ...

همه چی رو میدونم خودم کلی پرس و جو کردم مشاور داشتم... از دو سه نفر دانشجوی پزشکی کمک خواستم

فقط و فقط مشکلم استرسه و نگرانیه که نمی تونم کنترل کنم همین

کمکی که میتونم بهت بکنم این 

خودت بشناسی

مفهومی بخونی برا کنکور

با نظم پیش بری یعنی برای هر ساعت برنامه ریزی کنی 

مرور زیاد 

تست زیاد 

اراده قوی 

تست پوششی(هیچ کس این نمیدونه، آخر شب ها بشین ۲ تا کتاب مثلاً از درس ۱تا ۲ نوت برداری کنی، تست بزنی، اونجایی که غلط بری بنویس تو دفتر) تا زمان حداقل این کار ۶/۷بار انجام بده