2777
2789
عنوان

امروز روز اول کاریمه🥲🗿

125 بازدید | 11 پست

قراره برم کارآموزی فعلا 

پیش یه آقای دکتر باید کار کنم

میشه بگید برخورد و رفتارم باید چجوری باشه؟

اصلا باید چی بگم؟

توی محل کار چه اصولی رو باید رعایت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با آقایون زیاد کار کردم یه سری مرز برای خودت تعیین کن اجازه نده باهات صمیمی شهه مرتب و آراسته باش ولی هرگز خیلی صمیمی نشو به مرور وارد حریمت میشه واذیت میشی ومجبور میشی بی خیال شغلت بشی

فعلا نه کارآموزم پیش کارمند قبلیش تا بهم یاد بده بعدش که یاد گرفتم رفتم جای نفر قبلی اره

ببین حتما حواست باشه بعدش قرارداد درست بنویسی

یک نسخه هم دست خودت باشه

من جایی کار کردم بهم پولم و نداد😑

عوضی قسمم می داد برای جای دیگه فعالیت نکنم

بعد همون پولم و نداد

چون قرارداد موند دست اون بهم کپیش و نداد

مدرکی ندارم برای شکایت

من با آقایون زیاد کار کردم یه سری مرز برای خودت تعیین کن اجازه نده باهات صمیمی شهه مرتب و آراسته باش ...

پس رسمی باشم و مودب 

توی درمانگاه لازمه به همه کارکنا سلام کنم ؟

یا برم مستقیم تو اتاق دکتره؟

پس رسمی باشم و مودب توی درمانگاه لازمه به همه کارکنا سلام کنم ؟یا برم مستقیم تو اتاق دکتره؟

سعی کن به همه سلام کنی جلسه اول و ارتباط بگیری  واینکه اصلا خجالت نکش کارو خوی یادبگیر ازخودت اطلاعات نده وزیاد حرف نزن   زیاد حرف بزنی و اطلاعات بدی  همش تو کارهات دخالت میکنن به مرور 

ببخشید چون تجربه زیاده این هارو میگم قصدم نصیحت نیست انشالله موفق باشی عزیزم

پس رسمی باشم و مودب توی درمانگاه لازمه به همه کارکنا سلام کنم ؟یا برم مستقیم تو اتاق دکتره؟

سعی کن به همه سلام کنی جلسه اول و ارتباط بگیری  واینکه اصلا خجالت نکش کارو خوی یادبگیر ازخودت اطلاعات نده وزیاد حرف نزن   زیاد حرف بزنی و اطلاعات بدی  همش تو کارهات دخالت میکنن به مرور 

ببخشید چون تجربه زیاده این هارو میگم قصدم نصیحت نیست انشالله موفق باشی عزیزم