یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با آقایون زیاد کار کردم یه سری مرز برای خودت تعیین کن اجازه نده باهات صمیمی شهه مرتب و آراسته باش ولی هرگز خیلی صمیمی نشو به مرور وارد حریمت میشه واذیت میشی ومجبور میشی بی خیال شغلت بشی
پس رسمی باشم و مودب توی درمانگاه لازمه به همه کارکنا سلام کنم ؟یا برم مستقیم تو اتاق دکتره؟
سعی کن به همه سلام کنی جلسه اول و ارتباط بگیری واینکه اصلا خجالت نکش کارو خوی یادبگیر ازخودت اطلاعات نده وزیاد حرف نزن زیاد حرف بزنی و اطلاعات بدی همش تو کارهات دخالت میکنن به مرور
ببخشید چون تجربه زیاده این هارو میگم قصدم نصیحت نیست انشالله موفق باشی عزیزم
پس رسمی باشم و مودب توی درمانگاه لازمه به همه کارکنا سلام کنم ؟یا برم مستقیم تو اتاق دکتره؟
سعی کن به همه سلام کنی جلسه اول و ارتباط بگیری واینکه اصلا خجالت نکش کارو خوی یادبگیر ازخودت اطلاعات نده وزیاد حرف نزن زیاد حرف بزنی و اطلاعات بدی همش تو کارهات دخالت میکنن به مرور
ببخشید چون تجربه زیاده این هارو میگم قصدم نصیحت نیست انشالله موفق باشی عزیزم