2777
2789

خسته شدم اینقدر میریزن هورمونام قاطی پاتی ان 

خیلی موهامو دوس دارم بلند و ناز چرا ریزشش قطع نمیشه

خسته ام بخدا اینقدردنبالدرمان بودم خسته ام خوش بحال هرکی بدون هیچ غمی موهاش نمیریزه 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه کردن مو هیچ ربطی به قطع ریزشش نداره این ی باور مسخرس از قدیم باب شده اگه تهرانی آدرس ی دکتر خوب بدم بهت

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

سالمخوری شروع کن 

برو آزمایش بده ببین کمبودی اگه داری ویتامین بخور سرخود نخور

اینوفولیک مصرف کن 

ولی سالمخوری واقعا جوابه +ورزش

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

ولی من از کوتاه کردن مو نتیجه گرفتم

چند ماهه مرتب کوتاه میکنم و بهتر شدن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

شامپو بیوکسین و شامپو آلپسین بخر هر دو رو تست کن

حداقل یه درصدی که از چربی و ضعیفیه ریشه هست رو جلوشو میگیره

خیییییلی خفنن هر دو خیلی

حتما هر دو رو بخر ببین کدوم بهتر جواب میده حتتتتما یادت نره بعدش که قطع شد دعام کنی

❌️لطفا درخواست دوستی ندین❌️

جای من بودی موهاتو مثل دیونها بی دلیل ۳سانتی کوتاه میکردی بعد محرم صفرم چندتا عروسی داشتین چیکار میکردی پس.... 

دستوپاتو که کوتاه نکردی دختر خوب مو بلند میشه تقویتی بخور قرص مولتی ویتامین زینک از اینجور چیزا استرسم نداشته باش

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

سالمخوری شروع کن برو آزمایش بده ببین کمبودی اگه داری ویتامین بخور سرخود نخوراینوفولیک مصرف کن ولی سا ...

رفتم همه این راه هارو رفتم شامپو مکمل ورزش همه چی همه چی دلم میخاد با ماشین از ته بزنم راحت شم دیگه مویی نبینم هیچ جا رو سرامیکا همه جا

جای من بودی موهاتو مثل دیونها بی دلیل ۳سانتی کوتاه میکردی بعد محرم صفرم چندتا عروسی داشتین چیکار میک ...

۳سانت مگه چقدره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.