2777
2789
عنوان

کسی هست عروسی نگرفته باشه

116 بازدید | 18 پست

من حتی عقدیم نداشتم چون خانوادم دستو بالشون باز نبوده و نداشتند که بگیرند منم گله ای نداشتم. 

عروسیم که همسرم پول خونه رو هنوز نداریم چه برسه به عروسی 

خودم طرفدار عروسی نیسم ولی انقدر هم بنظرم یکم زیادی بی احساسیه و مسخره 

چکار کنیم بهتره بجای عروسی 

چون واقعا پول زیادی میخواد 

ممنون

میتونی برید سفر 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عروسی سبک با حدود ۴٠-۵٠ نفر از نزدیکان بگیرید.معمولا نزدیکان هم جوری کادو میدن که هزینه مراسم جبر ...

خب اخه فامیلای ما اگر دعوت نکنی قطعا گله مند میشن 

منم عقد ‌و بله برون نداشتم عروسی هم که قرار نیست بگیرم به جاش میریم عکاسی

اع شمام تو عقدی مراسم نداشتی فکر کردم فقط منم که نداشتم 

یعنی لباس عروس اینا میپوشی !؟ 

لباس عروس اجاره کن برو یه میکاپ ساده انجام بده چون قرار نیست زیاد رو صورتت باشه

برید با همسرت یه باغ تالار رو واسه دوساعت اجاره کنید عکاس و فیلمبردار ببرید یه فرمالیته و فیلم و عکس عروسی خوب بگیرید

چون درنهایت این براتون میمونه

من پرس و جو کردم اگه بخوای همه اینارو سبک بگیری ته تهش 50 درمیاد

ولی خب من برای عروسی اصلی حساب کردم این چیزا برام شد حدودا 120

باز بستگی داره دست و بالتون چقدر باز باشه

خب اخه فامیلای ما اگر دعوت نکنی قطعا گله مند میشن

فامیلای نزدیک بیشتر از ۵٠ نفرن؟!

اگه مراسم عروسی دوست دارید به نظرم حتما بگیرید.بدون توجه به اینکه اگه فلانی رو دعوت نکنیم ناراحت میشه.

اگه دوست ندارید هم بازم  به حرف مردم اهمیت ندید و عروسی نگیرید.

لباس عروس اجاره کن برو یه میکاپ ساده انجام بده چون قرار نیست زیاد رو صورتت باشهبرید با همسرت یه باغ ...

اینم خوبه 

شما کدوم رو انجام میدید؟ عقدی مراسم داشتید؟ 

اع شمام تو عقدی مراسم نداشتی فکر کردم فقط منم که نداشتم یعنی لباس عروس اینا میپوشی !؟

اره دو ساله عقدیم 

لباس عروس می‌پوشم و میریم عکاسی بعدم ماه عسل 

به احتمال خیلی کم شاید یه دورهمی خیلی کوچیک بگیریم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

فامیلای نزدیک بیشتر از ۵٠ نفرن؟!اگه مراسم عروسی دوست دارید به نظرم حتما بگیرید.بدون توجه به اینکه اگ ...

نه من خودم دوست ندارم پول الکی هدر بدم چون بیشتر میخوام برای خونه و زندگیمون خرج کنم