2777
2789
عنوان

حستون به بچه تو‌ دلی

112 بازدید | 17 پست

من یه جواب صادقانه میخوام لطفا..‌.... ۲ ماهه باردارم و البته ناخواسته بوده و تازه فهمیدم علاوه بر اینکه کلی شک‌شدم و آمادگی روحی اصلاااا نداشتم اما تصمیم گرفتم نگهش دارم چون سقط برام یه گزینه بدتری بود و من ذخیره تخمدانم نزدیک صفر بود و یائسگی زودرس هم داشتم احتمالش بود دیگه بچه دار نشم. 

حالا مشکلم اینه که من هییییچ حسی به این جنین تو‌شکم ندارم و‌اصلا درک‌نمیکنم خانم های باردار قربون صدقه بچه میرن. آیا ممکنه وقتی دیدمش بهش بیشتر علاقه مند شم؟ تو اینستا میبینم خانم های باردار چقد سرحال ارایش کرده در حال خرید و سفر هستن من اصلاااا انگار جنازه، همش تهوع و احساسات منفی نمیدونم واقعا چی درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که خیلی به بچه ی توی شکمم وابسته شدم خیلیم دوسش دارم واسه شما هم شاید هنوز زوده یخورده بگذره درست میشه 

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

من که خیلی به بچه ی توی شکمم وابسته شدم خیلیم دوسش دارم واسه شما هم شاید هنوز زوده یخورده بگذره درست ...

چند ماهته عزیزم؟ تو اقدام بودی یا ناخواسته باردار شدی؟ از قبل بچه دوست داشتی؟

چند ماهته عزیزم؟ تو اقدام بودی یا ناخواسته باردار شدی؟ از قبل بچه دوست داشتی؟

9 ماهمه نه من توی اقدام نبود داشتم درسمو میخوندم وکلا دکترمم گفته بود امکان نداره باردار بشم یهویی شد اولاش یخورده سخت بود قبول کردنش بعدش خوب شد

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

9 ماهمه نه من توی اقدام نبود داشتم درسمو میخوندم وکلا دکترمم گفته بود امکان نداره باردار بشم یهویی ش ...

خداروشکر، من که دکتر گفت آی وی اف باید کنیم و منم کلا با شوهرم تمیم گرفتیم بچه دار نشیم. تازه پیشگیری هم داشتیم نمیدونم شیطون چجوری اومد تو دلم. 

اول از اینکه مبارک باشه ان شا الله به سلامتی بغلش کنی 

دوم اینکه کلا سوشال مدیا رو زیاد جدی نگیر همه خانومای حامله مثل اونا زندگی نمیکنن که کلا فضای مجازی خیلی رنگ و لعاب داره و بعضی اوقاتم فیکه این از این

سوم اینکه ببینیش چیه همینکه صدای قلبش رو گوش بدی دلت براش میره بعدشم که کم کم حرکاتش و حس کنی دیگه هیچی ماه های آخرتم که فقط انتظار میکشی بیاد بیرون ببینی چه شکلی هست

چهارم اینکه همینکه تاپیک رو باز کردم به دلم افتاد نی نی‌ت دختره حالا بعدا اگه تاپیک تعیین جنسیت زدی تگم کن ببینم حسم درست بود یا نه 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خداروشکر، من که دکتر گفت آی وی اف باید کنیم و منم کلا با شوهرم تمیم گرفتیم بچه دار نشیم. تازه پیشگیر ...

منکه کلا مخالف سقط هستم اما اگه شوهرتم راضیه و وضعیت مالی و اینا همه چی جوره توام خوشحال باش و لذت ببر از وجودش

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
ای خدااااا مبارک باشه🥰 حالت چطوره؟ تهوع نداری؟

ممنون عزیزم🩷💫خوبم . من زیاد میل اب خوردن دارم. تهوع فعلا ک نه. زیر دلمم گاهی اوقات ی دردایی میگیزه عین انبساط و انقباض پوست. 

ممنون عزیزم🩷💫خوبم . من زیاد میل اب خوردن دارم. تهوع فعلا ک نه. زیر دلمم گاهی اوقات ی دردایی میگیزه ...

برعکس من آب بخورم خیلی حالم بد میشه تو که میتونی زیاد بخور عالیه. انشالله همه ۸ ماه باقیمانده به سلامت بگذره