2777
2789

دیشب از یه کافه که معمولا خرید داریم چیزی خریدم همیشه هم از کیفیت شون راضی هستیم حالا شوهرم منتظر بود پیک زنگ بزنه بره پایین تحویل بگیره از خود کافه زنگ زدن گفتند پیک پایین منتظره وقتی رفته پیک حالت بی اهمیت طوری بهش گفته زنگ زدم جواب ندادی بوق هم خورده اونم گوشی نشونش داده بیین شماره کافه است و قبلش هم شماره شخص دیگه ای شما زنگ نزدی بعدش بسته رو برداشه اومده بالا تعریف کرده. 

اولا بهش میگم تو وظیفه نداشتی گوشی رو نشونش بدی بهش اثبات کنی که زنگ نزده بعدش برخورد مهمه حتما امتیاز کم بدی و نارضایتی ثبت کن بعدش نکرد هم امتیاز کافه بالا داد هم واسه پیک 👍 داد گفت گناه داره شغلش سخته.

از دیشب اعصابم ازش خورده میگم حق خودت رو ضایع کردی شخصیت خودت هم زیر سوال بردی. 

شوهرت راست میگه

اونم گناه‌ داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که اصل مسئله حق با شماس استارتر عزیز و بهت حق میدم 

ولی الان تو موقعیتی هستیم همگی از لحاظ اقتصادی که فکر ها مون مشغوله اون پیک هم یه جوانه که کلی آرزو داره که ممکنه هیچ وقت بهشون نرسه رو این حساب برخورد همسرت در موقعیت فعلی قابل قبوله

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

همسرت درست میگه

چقدر حوصله داری واسه فکر کردن به مسائل بی اهمیت

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

در اصل و به طور ایده آل آره شما درست میگی اما تو زندگی واقعی کار شوهرت خوب بود ول کن بابا اونم معلوم نیست برق کی گرفتتش رو شوهر شما خالی کرده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خدا خوب میدونه قدرت و ثروت را دست چه کسانی قرار بده

معمولا جواب نمیدم اینجور چیزا رو اینجا هم مخاطبم شما نیستی کلی میگم واسه کسی که بعدا میخونه. 

مساله اینجا نه پول نه قدرت مساله رفتار محترمانه ای هست که باید طرفین رعایت کنند هر چقدر میخواد اون خدماتی که ارائه میشه بزرگ یا کوچک باشه اون تعامل مهم هست که بر پایه احترام باشه چه قرار باشه شما مشتری یه بنز باشه چه یه نوشیدنی مهمتر از خود اون کالا تجربه شما از نوع ارائه است.