2777
2789

بنظرتون عقلانیه؟

من ترم چهارم هنوز امتحاناتمون مونده

میخوام اگه بشه هفت ترمه تموم کنم

دانشگاهمم شعبه هستش مادر نیست

کلی دنگ و فنگ داره

از طرفی۲۴سالمه دیر اومدم دانشگاه میخوام حتی شده یک ترم فقط زودتز تموم کنم آزمون بدم

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
من برداشتم

عزیزم از دانشگاه خودت یا مهمان گرفتی یجا دیگه؟

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دانشگاه خودم گرفتم گلم

اهان مرسی

تعداد واحدات بهم نخورده؟

من داشتم. دو تا درس معارف برداشتم دانشگاه خودمون. راضی بودم. ولی بنظرم سخت نگیر. در نهایت فرق چندانی ...

کاش دانشگاه دیگه ای بودم

داخل دانشگاه خودمون اصلا ترم تابستان ارائه نمیشه

خیلی ناراحتم واقعا بااینکه معدلم همیشه الف بوده بازم نمیزازن تعداد واحد بیشتری بردارم

اهان مرسیتعداد واحدات بهم نخورده؟

خواهش میکنم نه دیگه میخوام یجوری پیش برم ۷ ترمه تموم کنم اگه خدابخواد 

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

کاش دانشگاه دیگه ای بودمداخل دانشگاه خودمون اصلا ترم تابستان ارائه نمیشهخیلی ناراحتم واقعا بااینکه م ...

ببین برداری یا برنداری مهم نیست خیلی تفاوتش. چون میدونی که سقف مشخصی داره. برای ما بیشتر از ۶ واحد نمیشد برداریم. ۶ واحد هم ک چیزی نیست. تو خود ترم هم میتونی بیشتر واحد برداری. و اینکه نمیدونم چرا دانشگاه ها خیلیا دیگه ارائه نمیدن. حتی دانشگاه منم دیگه ارائه نمیده