2777
2789
عنوان

آخر هفته کنکور دارم زن بابام

189 بازدید | 15 پست

مهمون دعوت کرده خواهرش و بچه هاش رو دیشب آورد احتمالا سه چهار روز هم می‌مونن کلا بساطشون همینه 

حالا همین خانم من یک طوطی اوردم خودشو کشت از بس ادا اومد 

سر امتحانات نهاییمم بخدا هر شب یا دعوا درست میکرد یا مهمون میورد

من نمیتونم پانسیون برم چون روده ام مشکل داره اسهال میشم و چون نمیزارن بری دستشویی تو ساعت مطالعه نمیشه و خیلی سخته کتابخونه هم خیلی دوره از خونمون 

بابامم هیچکاری نمیکنه 

مادرت کجاست ای روزگارررر💔😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوست نداری اجازه بده روزا بری پیشش؟ شبام اونا خوابیدن یکم بخون دیگه کافیه

نه ندارم

دیگه حالا تموم شد همین یک هفته اس به هر زوری شده بخونم

ایشالله اصلا میرم آزاد یک خرجی رو دستشون بزارم دلم خنک شه نمیدونی اینا چه بازی هایی سر من در اوردن

فوت شده

اخی بنظرم رو بهش نده زن پدرا کارشون خرااابه دوتسی اشنایی داری بروخونشون بخون من حای ت بودم حتماااااااااامیرفتم کتابخونه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

به باباتدبگو.خونه ای که بچه کنکوری دره مهمون بازی نباید داشته باشه

بابام براش مهم نیست ولی از اونطرف منو فحش میده آبروم نبری حتما باید رشته ی خوب دانشگاه خوب قبول شی

بابام اصلا قضیه داره زن بابای من ۵ تا خواهر داره اینا کلا همش در حال لاس زدن و ... خیلی خوش میگذره بهشون حالا جالبه خانواده زن بابای من خاک تو سرشون مثلا مذهبی هستن 

به نظرم ارزششو داره بری کتابخونه

میرفتم یک مدت 

پانسیون هم بزور تحمل میکردم رفتم یکسال البته پیوسته نه 

از یازدهم

کتابخونه هم میرفتم ناهار کسی برام نمیزاشت خودمم چیز خاصی بلد نبودم ناهارم برام نمیوردن بعد کتابخونه های اینجا بدرد نمیخوره همینجور الکی چندبار تعطیل کردن مثلا ساعت ۱ ظهر  کولر خراب بود و ... 

اگر پشت موندم میرم کتابخونه 

اخی بنظرم رو بهش نده زن پدرا کارشون خرااابه دوتسی اشنایی داری بروخونشون بخون من حای ت بودم حتماااااا ...

امسال اگر پشت موندم میرم طاقت این دیوانه خونه رو ندارم

حالا این یک هفته رو میخونم با هر سختی هست