2777
2789
عنوان

مامانای نوزاد دار بیاید

82 بازدید | 4 پست

سلام من تغذیه ی خوبی ندارم یعنی اشتها ندارم شیرم خیلی کمه بچم یه ماهه ست شیر خشک میدم شیر خودم در حد یکی دوبار مک‌زدن ولی سیر شدنی در کار نیست و‌گریه میکنه

ب نظرتون قطعش کنم کامل شیرخشک بدم‌یا شیر خودمم بدم؟

بچم‌زردی هم داشت باید آزمایش بدم باز چون طول کشیده بود زردیش، و اینکه شیر خودم هنوز زرده یه قطره رو‌لباس میچکه زرد میکنه ب نظرتون این طبیعیه ؟؟

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 3 ماه ب بچه ام بیشتر شیر ندادم چون سیرش نمی‌کرد و حالا حرف اطرافیان واااااای میخوای شیر خشکش کنی واییییییییییی واااایییی و عذاب وجدان های اینطوری ک  دور از جون انگار داشتم ب بچه سم میدادم اینقد مورد قضاوت قرار گرفتم که میخوای از شیر مادر محرومش کنی گناه داره باید تا دو سالگی حداقل شیر بخوره و فلان حتی مادر شوهرم گف ها دخترای نسل الان از ترس آویزون شدن سینشونن میرن شیر خشک میدن ک هزار تا اسهال و مریضی میگیرن و ... با اینکه خودم میدیدم چقدر قشنگ با شیر خشک سیر میشد و آروم می‌خوابید اما عذاب وجدان میگرفتم اول اینکه بگم اگه بخوای شیر خشکش کنی باید ب حرف مردم توجه نکنی