2777
2789

سلام یک سال نیمه ازدواج کردیم خیلی خانوادش اذیتم م کردن خیلی تو این یکسال ماهی نبود ک نیام بقهر دیگه دو سه ماه قبلی اومدم ک طلاق بگیرم فهمیدم باردارم باواسطه اونا برگشتم ولی چه برگشتنی دو روز بعد دعوامون شد همه خانواده ش ریختن تو خونه ام این سریعی ب بهانه دکتر رفتن اومدم خونه مادرم که دیگ قصد برگشت ندارم 

میخوام مهریه ام بزارم اجرا 

شوهرم بیکاره خانواده شوهرم نمیزارن بره یه شهر دور سرکار میگن خودمون یه بخور نمیر کمکت میکنیم نرو اونم منتظر همین پوله س ماهی ۵ میلیون بخوام برم دکتر برا بچه مادرشوهرم ب شوهرم میگه سنو گرافی نده زنت چرا بره دکتر همین ماما بهداشت کافیه چرا میخاد الکی پول بتراشه برات شوهرم دوهفته رفت یه جایی سرکار شبانه روزی بود منم بستری بودم تو بیمارستان تو شهرمادرم شوهرم گفت کی میای گفتم نمیتونم بیام فعلا پیش مادرمم اینو ب خانوادش گفت گفتن باید از کار دربیای تا زنت برگرده  خونش نمیخوام دیگه برگردم اینا زندگی برام زهر کردن از وقتی باردار شدم بدتر شدن 

من تو اوج دعوا های خودم شوهرم باردار شدم یکساله ازدواج کردم الان ۱۲ هفتمه دخالت های زیاد خانوادشون حتی به دکتر رفتن منم گیر میدن نظارت دارن همش تو گوش شوهرم میخونن چرا بره دکتر همین تو بهداشت پرونده گیری کنه کافیه چ نیازیه بره دکتر زنان از شانس بدبختی من ما طبقه بالای خونه پدرشوهرم زندگی می‌کنیم، زندگیم جهنمه این سری بخاطر درد های ک داشتم بستری شدم یک هفته همش میگفتن نه زن فلانی این درد داره طبیعه فلان باعث شد منو دیر ببره دکتر تا عفونت زد ب کلیه هام کاری کردن شوهرم از کار درآوردن کارشوهرم جوریه یک هفته کامل سرکاره شبانه روزی یه روز مرخصی گفتم من پیش خانواده تم میمونم تاحالا بهتر بشه گفت باشه بعد نشستن زیر پای شوهرم نه این چ کاریه فلان دربیا تا زنت بیاد خونه ش 

من ب مادرم گفتم چ بلاهایی سرم آوردن امروز پدرشوهرم زنگ زد برنداشتم مادرشوهرم زنگ مادرم زد مادرم گفت دخترم تصمیم گرفته برنگرده تو جنگ دعوا براش اعصاب نمیمونه آرامش نداره نمیتونه غذا درست کنه دکتر بهم گفته جفتت پایینه باید استراحت کنی اگ برگردم شوهرم پر میکنن مگه زن فلانی اینجوری فلان اینم رو من خالی میکنه دو روز اول شوهرم خوبه باز میشه مث اونا آنقدر حالم بده نمیدونم چیکار کنم

بیین اسی من هشت سال قبل ازدواج کردم وضعیتم مثل توهست بااین تفاوت ک شوهرم کارمیره بعدازهشت سال دخالتهاکم نشدهیچ ب اوج رسیده  وعلناجلوبقیه بدگوییمومیکنن ببین ازمن کیشنوی همین الان تکلیفتوروشن کن عمرت تلف نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیین اسی من هشت سال قبل ازدواج کردم وضعیتم مثل توهست بااین تفاوت ک شوهرم کارمیره بعدازهشت سال دخالته ...

بخاطر بچه نمیدونم چیکار کنم میخوام مهریه ام بزارم اجرا

با اجازه استارتر سوال منم ج بدین مرسی من چهارشنبه با دوستام رفتم کوهامروز با استوری از کوه بزارم ضایس با فاصلع دو روز رفتع باشم باز میخام ی شخص خاصی ببینه ی وقت پیش خودش فکر نمیکته برای اینکه اون ببینه گزاشتم؟

من دوتابچه دارم تصمیم طلاقه ولی شوهرم طلاقم نمیده ازدست پدرمادرش عاصی هستم همین دیروز بدگوییموکردن دخترم امدگفت شوهرم حاشاکردهزاربارب خودم لعنت فرستادم چرازودترجدانشدم من شوهرم سرمهریه طلاق نمیده 

من تو اوج دعوا های خودم شوهرم باردار شدم یکساله ازدواج کردم الان ۱۲ هفتمه دخالت های زیاد خانوادشون ح ...

متٲسفانه خواهر همه مشکلاتتون از همین نزدیک بودن به خانواده شوهرت نشٲت میگیره مثل خود من که همین شرایطو دارم و همیشه رو اعصابمن یاد بارداری پارسال خودم افتادم که فقط خدا میدونه باهام چیکار کردن و درحد طلاق رفتم خدا لعنتشون کنه 

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

راستش خودمم باردارم اما اگه تصمیمت جدی بود باید همون موقع که فهمیدی بارداری بچرو مینداختی آخه پدریکه حتی کار ثابت نداره افسار ریزو درشتشم دست خانوادشه چه پدریه طلاقم بخوای بگیری باز اون بچه بدبخت میشه

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

اگه قصدت طلاق بذار اجرا وگرنه وضعو بدتر می کنی  اینقد رفتی قهرو برگشتی مشکلت حل شد که این  بشه؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

دیگه وقتی میدیدی زیاد قهر و اشتی دارین کاش جلوگیری سفت و سختی داشتی

ادم صبوری هستی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از این حرف متنفرم:«بخاطر بچه» اینها بهانه است، شما قبل از این بچه هم جدا نشدی! و درضمن میتونی سقط کنی که یک بچه بیگناه این وسط اسیر و اهرم فشار نشه

هر کی هم الان بیاد بگه گناهه فلانه باشه گناهش گردن من!