2777
2789

میتونم شکایت کنم؟شوهرم بچه مو می‌بره خونه یروکیل اونجا حرفهایی میزنن که باعث گریه بچه م میشه میتونم ازشون شکایت کنم؟

برا هر چیزی میتونی شکایت کنی ولی ببینم میتونی اثبات کنی یا نه وگرنه این پرونده ها اکثرا طرف مقابل تبرعه میشه و کاربردشون اینه مدتی روح و روان طرف مقابلو درگیر کننو وقتشو بگیرن

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاهد بچه م که حرف های چرت وپرت پیشش میزنن

من زیاد سر در نمیارم نمیدونم شهادت یه پسر بچه اصلا میتونه قابل قبول باشه یا نه بنظرم صبر کن ببین بقیه چی میگن 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

از چی می خوای شکایت کنی ؟؟؟ 

همسرت رو توجیح کن نبره وگرنه حتی از همسرتم نمی تونی شکایت کنی ، بچه خودشه 

بعدم شهادت بچه کوچیک مستند نیست مگر اینکه کلا روانشناسی به هم ریخته باشه و روانپزشک پزشکی قانونی تایید کنه وگرنه با اینکه بچه گریه می کنه و دوست نداره به نتیجه نمی رسی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
از چی می خوای شکایت کنی ؟؟؟ همسرت رو توجیح کن نبره وگرنه حتی از همسرتم نمی تونی شکایت کنی ، بچه خودش ...

ب همسرم گفتم ولی بازم می‌بره یک جوری احساس غرور بهش دست میده 

چندین بار پیش پسرم حرف های زدن که پسرم خیلی ناراحت شده و گریه کرده 

ب همسرم گفتم ولی بازم می‌بره یک جوری احساس غرور بهش دست میده چندین بار پیش پسرم حرف های زدن که پسرم ...

در هر صورت پدر بچست تو قانون مملکت ما مختاره

آیا پسرت ناراحت شده بود و گربه می کنه و اینا کابوس شبانه می بینه ، ترس و وحشت خاصی پیدا کرده از اون به بعد 

اگر آرا کا نا محسوس از طریق مشاور و روانپزشک شاید بتونی با یه نتیجه ای برسی اونم باز با زبون اگه نه که همونم نمی تونی

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
در هر صورت پدر بچست تو قانون مملکت ما مختارهآیا پسرت ناراحت شده بود و گربه می کنه و اینا کابوس شبانه ...

می‌خوام زنگ بزنم به وکیل ش بهش بگم شوهرمو با بچه مزاره اونجا هر وقت خواست بره خوب تنها بره چرا بچه رو می‌بره